Всички хора са наясно с факта, че по света всеки

...
Всички хора са наясно с факта, че по света всеки
Коментари Харесай

3-те зодии, които най-тежко преживяват загубата на близък

Всички хора са наясно с обстоятелството, че по света всеки ден умират хора и това е един необратим завършек на цикъла, наименуван живот. Ние сме непостижими да променим това. Когато това се случи в фамилията обаче, болката е голяма и остава в сърцето и душата за цялостен живот. Мъката в подобен миг се преодолява в действителност доста мъчно и всеки един човек я е изпитвал.Има зодии,които одобряват гибелта на непосредствен по-лесно от останалите.
Те имат вяра, че близкият им се намира на едно по-добро място и рано или късно се помиряват с обстоятелството, че той към този момент не е измежду живите. Има обаче и зодии, които са по-крехки и чувствителни и доста по-трудно одобряват тази загуба. Те одобряват тежко действителността след една такава обстановка. Ако имате непосредствен човек с някой от следните зодиакални знаци, бъдете до него в случай че го сполети това злощастие.

1. Рак - извънредно сензитивен зодиакален знак, който доста мъчно преодолява загубата и приема новата реалност. Представителите на тази зодия дават всичко за околните си и ги обичат същински, поради това болката по-късно е доста огромна. Те претърпяват загубата десеторно по-тежко от останалите зодии. Ако имате непосредствен човек Рак, който сега се пробва да преодоле загубата, бъдете до него непрекъснато и се пробвайте да го накарате да продължи напред. Представителите на зодия Рак имат голяма потребност от поддръжка в този миг. Ще са ви признателни цялостен живот, че сте постъпили по този метод и ще ви върнат услугата. Просто се постарайте да изслушате тази сензитивна зодия и да и помогнете да продължи напред.
2. Риби - на пръв взор са тихи, спокойни и доста уравновесени, само че когато става въпрос за загуба ма непосредствен човек, те я претърпяват доста тежко. Затварят се в себе си и тъгуват дълго време. Ако имате другар зодия Риби, който се пробва да преодолее гибелта на непосредствен, накарайте го да направи нещо ново и друго, да откри занимание, което да го накара най-малко за малко да се отърси от заобикалящата го реалност. Това ще накара всеки представител на тази зодия да се почувства най-малко малко по-добре даже за момент. Рибите доста мъчно претърпяват тези интервали, само че можете да бъдете сигурни, че ще ви бъдат признателни цялостен живот.
3. Козирог - те не са от прочувствените зодии, с изключение на когато става въпрос за фамилията им или непосредствен човек. Готови са на всичко, с цел да създадат околните си щастливи и спокойни. Обичат околните си хора безпределно доста и това прави тъгата им още по-голяма. Представителите на тази зодия се затварят в себе си и желаят да са сами, което обаче не е вярно тъкмо в този миг. Може би няма да желаят да виждат никого, ще се държат дръпнато и няма да желаят да споделят с вас, само че би трябвало да бъдете търпеливи с тях. Вътрешно душата им се разяжда от болежка, за това би трябвало да бъдете доста деликатни, тактични и упорити. В никакъв случай не ги оставяйте сами, даже да споделят, че желаят тъкмо това.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР