Всички хора притежават скрита сила, която може да им донесе

...
Всички хора притежават скрита сила, която може да им донесе
Коментари Харесай

Това, което първо забележите на СНИМКАТА, ще ви покаже коя сила ви води в живота

Всички хора имат скрита мощ, която може да им донесе страхотни резултати в живота, в случай че я употребяват. Смята се, че тази мощ се състои от звезден прахуляк, от този съответен материал, съдържащ се във вселената. Защо не разберете повече за вашата специфична мощ? Разгледайте следната фотография, само че не я гледайте дълго. Това, което първо забележите, ще ви разкрие коя мощ ви води през живота.



Ако изберете:

МЕЧКА - Води Ви Сърцето!

Ако първото нещо, което забелязахте на фотографията, е мечката, тогава сърцето ви води във вашите борби. Мечката символизира всички подсъзнателни сили, които в никакъв случай не могат да бъдат изцяло открити. Вашата несъзнателна страна е доста мощна. Когато вдъхновението ви се разсъни, имате доста сила, която може да бъде креативна или разрушителна. Почти в никакъв случай не можете да управляваш тази сила и колкото повече се пробвате, толкоз по-опасно става.

Тъй като не можете да контролирате ожесточената си естествена мощ, най-добре е да я приемете. Научете по какъв начин да се издигате и успокоявате посредством медитация и обич. Когато приемете възприятията си, ще можете да постигнете велики неща.

ПЛАНИНА - Вие се ръководите от вашите мисли!

Ако първото нещо, което видяхте, е планината, тогава отново би трябвало да работите върху себе си. Планината е знак на пътя към височините, които са сложни. Отнема доста старания, с цел да стигнете до върха. Но върха на планината е доста самотно място, където има място единствено за един човек. Вие надълбоко мислите в себе си, че никой не може да ви разбере. Но правилно ли е това? Може да не сте почтени с другите и със себе си. Трябва да отворите сърцето си, с цел да бъдете признати.

Вероятно сте сложили кариерата си преди всичко и сте сложили персоналния си живот на второ място, тъй че сърцето ви е нещастно. Уморени сте от всичко това и с всеки минал ден вашата отмалялост пораства. Това не би трябвало да е по този начин. Балансът е доста значим. Всичко, от което се нуждаете, е обич. Алхимиците имат вяра, че камъкът на мъдростта не е на върха на планината, а в сърцето. Имате чудесна душа, която би трябвало да бъде оценена, не поради нейните достижения, а поради нея самата.

ДЪРВЕТА - Вие сте водени от духа!

Ако първото нещо, което забелязахте, е гората с дървета, тогава вашата несъзнателна страна е насочена към обществения живот. Дърветата в гората споделят между тях по способи, които не можем да разберем. Корените им са взаимосвързани, изпращат и получават сигнали един от различен, те са осведомени за времето и предизвестяват за всички рискове. Стъблата приказват и вие би трябвало да извършите същото. Трябва да свържете повече с други. Свържете се със земята.

Ние всички сме свързани с майката природа. Ако обърнете внимание на това, това ще ви помогне да намерите благополучие и наслада. Въпреки, че сте били ранени в предишното, не позволявайте това да ви въздейства. Намерете повече другари, излезте, флиртувайте, смейте се, плачете и се наслаждавайте на живота! Време е да изразите всички тези мощни страсти, които сте крили. Колкото повече работите, толкоз по-силни ставате!

ЛУНА - Вие се управляват от фантазии!

Ако първото нещо, което видяхте на фотографията, е дребната луна и нейните звезди, тогава евентуално не принадлежите на този свят. Имате вълшебната мощ, допрени от призраци и обекти, които не принадлежат на нашето царство. Вие сте част от дребното хора, които са свързани с невидимите сили във Вселената. В сънищата си постоянно ви посещават феи и ангели, които ви поучават. Тези сънища основават вашата орис.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР