Всички граждани в ще получат допълнителни 3000 динара помощ, заяви

...
Всички граждани в ще получат допълнителни 3000 динара помощ, заяви
Коментари Харесай

Сърбия раздава държавна помощ на всички ваксинирани

Всички жители в ще получат спомагателни 3000 динара помощ, съобщи през днешния ден сръбският президент, представен от МИА.
Той акцентира, че макар предоставената по-рано помощ, всички имунизирани на възраст над 16 години или имунизирани с една или две дози и всички, които ще бъдат имунизирани с най-малко една доза до 31 май, ще получат спомагателни 3000 динара (около 25 евро) от страната.
 Съединени американски щати с проект: До началото на юли ваксинират против COVID-19 70% от възрастните Съединени американски щати с проект: До началото на юли ваксинират против COVID-19 70% от възрастните
Администрацията на американския президент Джо Байдън си сложи нова цел за имунизациите - минимум 70% от възрастните да бъдат имуниз...
Вучич сподели, че се е съветвал с премиера нощес за допълнителнатапомощ.
„ Не можем да предприемем негативни дискриминационни ограничения против тези, които не желаят да бъдат имунизирани, макар че мисля, че е безконтролно и егоистично да не се ваксинирате. Мислихме по какъв начин да възнаградим хората, които демонстрираха отговорност и взехме решение да дадем спомагателни средства на тези, които са имунизирани “, сподели Вучич.
По думите му до края на май почти 3 милиона души ще бъдат имунизирани в Сърбия с най-малко една доза, с цел да се реализира групов имунитет. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР