Всички граждани на ЕС могат да влизат на територията на

...
Всички граждани на ЕС могат да влизат на територията на
Коментари Харесай

Гражданите на ЕС могат да влизат в Чехия, без да посочват причина

Всички жители на Европейски Съюз могат да влизат на територията на Чешката република, без да е належащо да се показва задачата на влизането им, като това включва и задачата на преноса, в случай че се реализира подобен, оповестиха от Министерство на външните работи на Република България.

Гражданите на Европейски Съюз, които влизат в Чешката република, откакто са прекарали повече от 12 часа през последните 14 дни в страна с нараснал риск от заразяване, или така наречен страни от алената зона, се задължават да се свържат с районната хигиенична работа съгласно мястото на престой и да преминат PCR тест на чешката територия.

Прилагаме лист на страните от зелената зона, като всички останали страни попадат в така наречен алена зона. По отношение на тези жители на Европейски Съюз, които идват от страните от алената зона и желаят да преминат пренос през чешката територия, се ползват следните правила:

Летищен пренос: Гражданите на Европейски Съюз нямат спомагателни отговорности (което значи, че не е належащо да имат дипломатическа нота от тяхното посолство или да се свързват с районна хигиенична работа, в случай че не напущат директната зона на летището.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР