Всички говорим за любов и може би даже сме я

...
Всички говорим за любов и може би даже сме я
Коментари Харесай

15 начина да го накарате да се влюби безпаметно във вас

Всички приказваме за обич и може би дори сме я изпитвали. Но какво е тя в действителност? И по какъв начин да я предизвикаме в живота си?

Да грабнете вниманието на някого е мъчно. Трябва да му покажете, че сте всичко, за което е мечтал. Но по какъв начин? Истинският живот не е като сантименталните комедии, много по-сложен е. Точно поради това, има няколко дребни трика, които да приложите, с цел да го накарате да се влюби във вас, написа уеб сайтът lifezone.bg.

Бъдете себе си

Не се преструвайте на нещо, което не сте. Искате той да се влюби във вас, а не в някаква измислена личност.

Изглеждайте добре

Не е нужно да минете на диета или да се подстрижете, с цел да изглеждате добре. Всичко, което би трябвало да извършите, е просто да наблегнете най-хубавите си черти. Красиви сте каквито сте, не се променяйте.

Изслушвайте го

Да можете да споделяте с хората не е единствено да сте сладкодумни. Важно е и да ги изслушвате. Мъжете имат доста какво да кажат и в случай че ги слушате деликатно, ще ви споделят доста неща за себе си и ще ви почувстват близки.

Смейте се

Доказано е, че смехът е инфекциозен. Когато се смеете, карате останалите да се усещат добре. Може да е напряко пристрастяващо за тях да ви слушат. Ако желаете да привлечете нечие внимание, то да се смеете е най-хубавият метод. Така единствено ще ги накарате да желаят още.

Позитивност

Никой не обича да е към отрицателни хора. Да гледате положително на нещата е извънредно чаровно и привлекателно. Със сигурност ще привлечете обекта на ползите си по този метод.

Дръжте се сладко

Всеки може да е озлобен, само че в това няма смисъл. Изключете това у вас, което ви кара да сте кучка, и бъдете блага и нежна. Мъжете го намират за привлекателно. Все отново, мухите кацат на меда, не на оцета. Когато преследвате един мъж, най-вероятно е той да стане равнодушен, ленив и да не постави старания връзката ви да се задълбочи.
Снимки: shutterstock  15 метода да го накарате да се влюби безпаметно във вас

Не го преследвайте

Много по-добре е да му дадете опция да покаже благосклонностите си и уважението си към вас. Представителите на мощния пол обичат да поставят грижи и да пазят своите избраници. Не им отнемайте това!

Флиртувайте

Ако желаете някой да ви хареса, покажете му и вие, че си падате по него! Най-добрият метод е като пофлиртувате. Така бързо ще стопите леда.

Бъдете друга

Да бъдете себе си е страховит метод да се отличите. Не е правилно схващането, че мъжете си падат по един и същи вид дами. Ако си позволите да сте себе си и да се отличите от тълпата, мъжете сигурно ще го виждат и ще си паднат по неповторимите ви черти.

Противопоставяйте му се

Не е нужно да се съгласявате с всичко, което той каже. Нормално е да проведете няколко другарски разногласието. Да имате лично мнение за нещата безспорно ще го накара да си падне по вас.

Физически контакт

Не е нужно единствено мъжете да предизвикват физическия контакт. Напротив, доста представители на мъжкият пол обожават, когато една жена поеме самодейността. Това единствено ги кара да продължат и да желаят още.

Не го задушавайте

Колкото и да обичате да прекарвате време с него, всеки има потребност да остане самичък за малко. Дайте му свободата да бъде себе си и да прави това, което му харесва. Ще видите, че постоянно ще се връща при вас.
Снимки: shutterstock  15 метода да го накарате да се влюби безпаметно във вас

Оставете го да ви потърси първи

Ако би трябвало да му кажете нещо, или имате потребност от нещо, е изцяло ОК да му се обадите първа. Понякога, обаче, мъжете имат потребност да усещат, че поемат самодейността. Дори да умирате да му звъннете, го оставете първи да ви потърси. Ще се зарадва какъв брой сте щастлива да го чуете.

Гледайте го в очите

Прекият контакт е потвърдено един от най-ефективните знаци на езика на тялото. Ако желаете да накарате някой да си падне по вас го гледайте в очите. Така той ще се усеща все по-свързан с вас до момента в който се опознавате.

Не бъдете обезверена

Успокойте се! Отпуснете се! Тази връзка не е целият ви живот. Уверете се, че имате свое лично всекидневие и занимания. Да имате връзка с мъж е ужасно. Но в случай че сте обезверена и той е единственото нещо в живота ви, това ще го отблъсне.

Бъдете почтена за доверие

Когато един мъж се влюби във вас, той ще ви покаже доста от несигурностите си. Бъдете заслужен за доверие сътрудник и пазете тайните му. Ако види, че може да ви има вяра, ще си падне по вас за нула време.

За да накарате някой да се влюби във вас би трябвало да сте положителни и да покажете положителните си качества. Ако сте добра и блага, то вие ще сте неустоима за него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР