Всички големи търговски компании в Хайнан възобновиха работаЖивотът и бизнесът

...
Всички големи търговски компании в Хайнан възобновиха работаЖивотът и бизнесът
Коментари Харесай

Китай влиза в ритъм, бизнесът се възстановява

Всички огромни търговски компании в Хайнан възобновиха работа

Животът и бизнесът в китайската провинция Хайнан последователно се възстановяват
(снимка: CC0 Public Domain)

Докато Европа и други райони на света се пробват да се опълчват на пандемията от ковид, Китай се възвръща сполучливо, излиза наяве от публично изказване на комерсиалния отдел на провинция Хайнан.

Всички огромни външнотърговски компании с задграничен капитал са възобновили активността си към средата на март. От няколко седмици фирмите не работеха, заради карантината, наложена от ковид.

Ключовите предприятия работят още веднъж, спазвайки нужните защитни ограничения. Провинцията интензивно уголемява обсега на интернационалната комерсиална и капиталова активност, а някои компании в последно време означават видим триумф, се споделя в формалното изказване.
още по тематиката
В района има към 60 огромни компании, които обезпечават над 90% от износа на Хайнан. Всички тези компании са възстановили напълно своята индустриална и комерсиална активност.

Провинцията продължава интензивно да притегля задгранични вложения, които през януари и февруари се усилват на годишна база с към 100% (до 119 милиона долара). Освен това, макар сложната обстановка, някои локални компании са съумели да усилят предлагането.

Сега в района има единствено един инфектиран, който е подложен на превантивно лекуване. Възстановен е транспортният трафик, открити са туристическите атракции.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР