Всички големи партии са купували гласове от ромските махали на

...
Всички големи партии са купували гласове от ромските махали на
Коментари Харесай

Всички големи партии са купували ромски гласове според Валери Симеонов

Всички огромни партии са купували гласове от ромските махали на изборите за Европейски парламент съгласно водача на НФСБ Валери Симеонов.

" Свикнахме с всеобщото пазаруване на гласове от Движение за права и свободи, най-вероятно доста скоро ще предложим особено звено " Изборна полиция ", сподели Симеонов в коридорите на Народното събрание. " Никой не обръща внимание на резултатите на Движение за права и свободи. Пак не престават странният феномен на всеобща поддръжка на Движение за права и свободи в Северозападна България - в Монтана, Видин и Враца. Хиляди роми от циганските махали са подкрепили Движение за права и свободи заради голямата обич, която изпитват към техните претенденти за евродепутати или пък към богатата идейна платформа на Движение за права и свободи. Това не е ли необичайно? Докога ще продължава това. Като че ли обществото стартира да привиква с всеобщото пазаруване на гласове от Движение за права и свободи ", сподели Симеонов.

Според него полицията и прокуратурата не си правят работата и за това " доста скоро ще предложим особено звено към полицията " Изборна полиция ". " Купуването става доста постоянно наоколо до полицейски коли. Никой не вижда, никой не обръща внимание. Започвам да се запитвам дали това не става с безмълвната поддръжка на нашия максимален сътрудник ", добави Симеонов.

На въпрос на " Дневник " дали единствено Движение за права и свободи са купували гласове Симеонов сподели: " Много необичайно обаче виждам, че има такава поддръжка и на други партии – на Българска социалистическа партия и ГЕРБ. Говоря съответно за циганските махали ". Попитан за поддръжката и за Вътрешна македонска революционна организация в такива секции, Симеонов добави, че в България всеобщо се купуват гласове.

" Как да проучваме резултата на една партия по отношение на друга, когато в никакъв случай не можеш да предвидиш какви са били методите. То е ясно – финансово заплащане или обещания и задължения ", съобщи Симеонов. България не върви на добре, заключи той.

Валери Симеонов отхвърли да се включи в размяната на реплики сред съдружните му сътрудници Вътрешна македонска революционна организация и " Атака ", които се ужесточиха по време на европейските избори. Според него свалянето на Волен Сидеров от поста му на ръководител на парламентарната група на " Обединени патриоти " не е на дневен ред.

Волен Сидеров видя машинация в резултата на Вътрешна македонска революционна организация

Покупката на американските самолети е коства 3 милиарда лева против това Вътрешна македонска революционна организация да бъде възприемана като единствена в патриотичното пространство, сподели по-рано водачът на " Атака " Волен Сидеров. Той видя машинация и в изборните резултати на Вътрешна македонска революционна организация, които вкараха двама евродепутати. " Измамата е в самия избор. Вие знаете доста добре, че Вътрешна македонска революционна организация в никакъв случай не са взимали повече от 1% на парламентарни избори, другояче щяха да имат независима парламентарна група ", сподели Сидеров. Според него ниската изборна интензивност слага под въпрос легитимността на европейския избор и трябвало да се одобряват ремонти в Изборния кодекс, които да постановяват, че в случай че са дали своят вот по-малко от 50% от гласоподавателите, изборите да не се признават за законни. Според него евровотът е бил напълно клиентелистки, корпоративен и платен.

Не знам дали " Обединени патриоти " ще продължи да съществува в този си тип, може да се изкара мандата без да се обичаме, прегръщаме и целуваме между тях, сподели още Сидеров. Той сподели, че в случай че му изискат оставката като ръководител на групата на " Обединени патриоти ", това ще бъде предмет на разискване на тримата водачи. " Ако един от водачите е срещу, там по принцип е консенсус, не е болшинство. Трябва и тримата да сме съгласни. За мен това не е било някакъв значим въпрос ", съобщи Сидеров.

Вътрешна македонска революционна организация: Сидеров завижда

Твърденията на Волен Сидеров за връзка на закупуването на самолетите от Съединени американски щати и резултата на Вътрешна македонска революционна организация на евровота са безумия - или завижда или не е в час с политиката, отговори на Сидеров секретарят на Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов.

" Мога да ви кажа единствено едно, че всеки може да си направи информация по всички секции в България и да види резултатите на Вътрешна македонска революционна организация. Тези, които настояват противоположното и настояват, че има някакви други способи с изключение на предизборната акция, може да си ревизират техните резултати в секции на разнообразни места, където живеят роми в страната. Това са доста от партиите, които участваха на тези избори ", сподели Ангелов. Той добави, че за Вътрешна македонска революционна организация е значимо да се извършва управническата стратегия и за момента държавното управление се оправя обичайно.

Попитан да дали ще желаят оставката на Волен Сидеров като ръководител на групата Ангелов сподели, че не са обсъждани сходни тези. Според източници на " Дневник " от Вътрешна македонска революционна организация, в четвъртък в партията на Красимир Каракачанов са обсъждани разнообразни разновидности за отстраняването на Сидеров, само че към момента нямат решение. По такова ще се работи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР