Всички го търсим. Онзи прекрасен човек, който ще се появи

...
Всички го търсим. Онзи прекрасен човек, който ще се появи
Коментари Харесай

Защо времето за теб е ключа към щастливата връзка

Всички го търсим. Онзи прелестен човек, който ще се появи в живота ни и ще ни покаже същинското значение на любовта. Ще имаме прелестна връзка и ще се обичаме до края на дните си. Естествено, това не е единствено детска фантазия. Да имаш щастлива връзка е действително и постижимо, стига да знаеш по какъв начин да я запазиш.
В началото всичко е цветя и рози. Обичаме индивида до себе си, желаеме да го обичаме непрекъснато, прекарваме всяка свободна минута с него. След време, обаче, първичната еуфория изчезва и осъзнаваме, че връзката има потребност от нещо друго, което да поддържа възприятията такива, каквито са били първоначално.
Ключът към това? Времето, което отделяме за себе си!
Да прекарваш време надалеч от парнтьора си може да ти се коства необичайно първоначално, само че в действителност ще усъвършенства връзките и ще заздрави връзката ви, тъй като:
Научаваш се да обичаш своето време!
Една щастлива връзка се състои от две половини, които съставляват обособени, приключени персони, всяка със своите желания, занимания и ползи. Когато си сама, можеш умерено да се отдадеш на нещата, които вълнуват теб и единствено теб: четене, диалози с приятелки, гледане на обичания филм за милионен път… по този начин ставаш самостоятелна от неговото наличие и освобождаваш връзката от напрежението да сте непрекъснато дружно. Така доказваш, че колкото обичаш него, толкоз обичаш и себе си, и времето за теб.
Научаваш се да обичаш първо себе си!
Всеизвестен факт е, че дамите са склонни да се трансформират незабелязано поради колегата си. Ако първоначално си ценяла своята независимост, с напредването на времето от ден на ден започваш да се съобразяваш с него, неговите стремежи и проекти. А това може да докара до проблеми в даден миг. Отделяйки особено внимание за себе си показваш, че държиш на своите потребности и нямаш потребност от различен човек, който да ги задоволи, правиш го и сама. А жена, която се обича и знае по какъв начин да се грижи сама за себе си, провокира почитание, интерес и обич.
Целта ти не е да имаш сътрудник!
Не е правилно, че дамите желаят мъже, които да ги обичат повече от всичко на света. Истината е, че сме най-привлечени от мъже, които имат упоритост и цел в живота си. Същото е и при тях. Да бъдеш човек за и проект, който следваш без значение дали си привързан или не, е нещото, което те прави мечтан сътрудник. За това, когато си в същинска, щастлива връзка, не спираш да отделяш време за задачите, фантазиите и проектите си. Напротив, колегата ти те подтиква да продължаваш да даваш най-хубавото от себе си, с цел да ги постигнеш. А правиш това най-добре, когато отделиш особено време за себе си.
Можеш да се върнеш към нещата, които си обичала, преди той да се появи
Когато прекарваш време с колегата си, някой неща от предходното ти всекидневие на необвързана ще останат на назад във времето. Това не е нещо неприятно, само че те могат да стартират да ти липсват. Когато отделяш време, което да прекараш със себе си, можеш още веднъж да се върнеш към тези неща и да си припомниш какъв брой хубаво ти беше, когато ги правеше. Това е едно от нещата, които вършат времето за себе си толкоз скъпо.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР