Всички глоби за по-известните случаи с нарушенията в Национален парк

...
Всички глоби за по-известните случаи с нарушенията в Национален парк
Коментари Харесай

Глобите за хорото в Бъбрека и яденето на жаба от Беър Грилс в Рила вече са платени

Всички санкции за по-известните случаи с нарушаванията в Национален парк " Рила " към този момент са платени. Това съобщи шефът на парка Кирил Андонов пред Нова телевизия.
Андонов визираше прословутото хоро в езерото Бъбрека, което стана факт на проведена от един от притежателите на строителната компания " Артекс " Пламен Мирянов самодейност за връх за най-дълго хоро – посредством фондацията му " Нашият дом е България ". Припомняме, че " Артекс " стана главен пресонаж в сагата " Апартаментгейт " и поради плана си за небостъргач в столичния квартал " Лозенец " " Златен век ".

Другият гръмък случай беше обвързван с известния специалист по оцеляване Беър Грилс и случилото се в епизода от поредицата му със заглавие " Планината Рила – България – В дивата пустота с Беър Грилс и Дерек Хъф " (Rila mountain Running Wild with Bear Grylls S04E05 Derek Hough 2018). Там Грилс и Хъф изядоха жаба от предпазен скотски тип и палиха огън в неразрешена околност.

По думите на Андонов и в двата случая всички наложени санкции са платени. До 10 000 лв., посочи той какъв е размерът на всяка глоба, без в действителност да споделя какъв брой тъкмо са платили от " Нашият дом е България " и продуцентите на Грилс. Всъщност Грилс заплати три санкции, като първите две бяха за общо 12 800 лв.. Андонов сподели и, че глобите и по двата случая са платени от юридически лица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР