Всички гледаме на света през различни очи. Следователно всички живеем

...
Всички гледаме на света през различни очи. Следователно всички живеем
Коментари Харесай

Първият детайл, който видиш, разкрива подсъзнателни тайни на личността ти

Всички гледаме на света през разнообразни очи. Следователно всички живеем в друга действителност.
Начинът, по който виждате нещата, е доста повече от формата, която основава вашата действителност. Тя разкрива основни секрети за вас, които се крият в подсъзнанието.
Този тест е единствено един от многото, които разкриват какво споделят за вас нещата, които притеглят най-бързо вниманието ви.
Този тест обаче не е сложен. Той разделя света на три съществени категории и всеки от нас принадлежи към една от тях. Тези категории разкриват по какъв начин подхождате към съществуването си и каква е вашата тактика за себереализация.
Защо това е значимо? Тъй като ВСИЧКО, което вършим в живота, се свежда до една от тези 3 категории!
Това изображение е идеално за тест, тъй като разкрива вярното подсъзнателно обръщение за живота. Вашият фокус и усещане описват останалата част от историята:
Кой е първият подробност, който виждаш на картината?
This-Image-Reveals-Unconscious-Secrets-of-Your-Personality
Не се замисляйте, просто се оставете на интуицията си. 1. ЛИЦЕ
Face
Подобно на лицето в тази картина вие изграждате характера си като пъзел.
Вие не гледате себе си, а по-скоро се пробвате да създадете себе си и да се покажете на света.
Опитвате се да постигнете предимство в разнообразни области и да ги сглобите като части пъзел, с цел да изградите идеалния си облик.
Събирате разнообразни „ части “ темперамент, които сглобявате, с цел да създадете този имидж.
Тези части могат да бъдат действителни (външни): облекла, външен тип, аксесоари, благосъстоятелност, обществени кръгове, другари, даже сътрудници, които рисуват изображението, което желаете да проектирате;
или нереални (вътрешни): достижения, прекарвания, полезности, овладени гении и мемоари, които употребявате като плочки, с цел да изградите характера, който идентифицирате като себе си;
Но може да се пробвате да изградите своя облик до съвършенство и това може да бъде контрапродуктивно, защото съвършенството е заблуда.
Вашият метод за самоконтрол е външен. Започвате от същността си и я материализирате в имиджа посредством разнообразни детайли.
Искате светът да види истината за това кои сте.
Няма нищо неприятно в метода, който предприемате, само че се уверете, че главната ви цел не е да преследвате утвърждението на другите. 2. МОЗЪК / ДЪРВО
Brain-and-Tree
Точно като дървото в тази картина вие желаете да развивате знанията си непрекъснато.
Вие в действителност сте любопитни. Опитвате се да научите и разберете колкото е допустимо повече от света. Всичко, което вършиме, е търсене на познание.
Обичате да научавате нови неща и да изследвате разнообразни тематики. Вероятно сте почитатели на свръхестественото, феноменалното, тайните теории и мистериите.
Други биха ви описали като човек, който има знания в доста разнообразни области.
Лесно разбирате логиката на психиката и психическите концепции. Ако се бяхте родили няколко хиляди години по-рано, без подозрение щяхте да сте философи.
Но всяка обособена информация, до която се добирате, е предопределена да служи на по-голяма цел. По-голямата цел на всичко, което се пробвате да разберете, е да откриете галактическата истина.
Информацията, която събирате, се сглобява и деликатно се изследва, както вършат детективите, с цел да свържат нещата дружно, да намерят отговорите и да решат мистерията.
Вашият метод за самоусъвършенстване е вътрешен. Започвате от външния свят и поглъщате колкото се може повече информация, с цел да можете да се доближите до истината и да намерите отговорите, които търсите.
Не ви е грижа за това, по какъв начин другите ви възприемат: всичко, което желаете, е да разберете кои сте в действителност и какво вършиме тук. Това е най-голямата тайнственост.
Няма нищо неприятно в метода, който предприемате, единствено внимавайте да не се загубите в процеса. Вие не сте отговорите, които откривате, вие сте този, който задава въпросите. 3. ПТИЦИ И ПРИРОДА
Birds-and-Nature
Точно както птиците на тази картина, вие не се чувствате част от играта, която обществото се пробва да играе или да кажем част от имиджа, който общество се пробва да рисува.
Вие не се пробвате да създавате себе си, нито да се намирате. Просто желаете да бъдете свободни, да бъдете себе си и да изживеете света.
Усещате, че не пасвате там, където се намирате сега. Бихте предпочели да пътувате и да изследвате огромния свят.
Не обичате да оставате на едно място прекомерно дълго. Разбирането, че всичко е моментно, просто усилва вашата паника и предпочитание да опитате разнообразни неща.
Вие не приемате нещата доста съществено. Обичате да празнувате, да се забавлявате и просто да бъдете луди понякога.
Обичате да бъдете заобиколени от природата. Сърцето ви се изпълва с единствената мисъл да изследва нови екзотични места по света.
Вие цените повече опита от познанието. Абсорбирате информация и материализирате разнообразни детайли, само че нищо не остава за дълго. То е там, до момента в който служи на задачата за основаване на прекарването и по-късно отлита, а вие продължавате.
Вашият метод за самоусъвършенстване е лъчезарен. Това е комбинация от във вътрешността и на открито, с акцент върху напредъка. Докато се насочвате напред като фотон от светлина, свободни и двойнствени по природа, вие научавате повече за себе си и проектирате повече от себе си.
Но главната ви цел е да осъзнаете себе си и да изживеете света. Не ви е забавно по какъв начин другите гледат на вас, нито коя е галактическата истина. Чувствате се като пътешественици на отмора: там сте да огледате и да се забавлявате.
Няма нищо неприятно в метода, който предприемате, просто се уверете, че се грижите вярно за връзките и взаимоотношенията си с другите. Наистина, нищо не е постоянно, само че това е единственият метод да откриете същността си – да изградите и да се погрижите за нещо, което няма да продължи постоянно.
Източник: http://megavselena.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР