Всички гадаем какъв е списъкът на прокуратурата, може би трябва

...
Всички гадаем какъв е списъкът на прокуратурата, може би трябва
Коментари Харесай

Нинова: Всички гадаем за списъка с бизнесмени, оповестен от прокуратурата

Всички гадаем какъв е описът на прокуратурата, може би би трябвало прокуратурата да излезе и да каже истината какво е открила, другояче всеки ще гадае със своя версия. Това съобщи пред bTV водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в коментар за оповестения от прокуратурата лист с имена на известни предприемачи, открит в дома на един от братята Бобокови.
За това, че името на Георги Гергов попада в листата, Нинова сподели, че не му се обаждала. Не сме се чували от няколко месеца, добави тя и сподели, че като правист има вяра на прокуратурата.
По тематиката за ковид, Нинова сподели, че след здравния проблем идва икономическият. Сега доста се приказва за ролята на страната, стига се до там да се национализира. Ние сме достоверните носители на тази концепция. Само преди 4 години предложихме страната да купи ЧЕЗ.
Подкрепяме концепцията за държавни бензиностанции, само че оставаме с запаси за това по какъв начин тъкмо ще стане. Сигурни сме, че държавните и общински лечебни заведения ще станат приоритет, коронавирусът го потвърди.
Наистина се постанова да има леви политики през болката и през рецесията, която преживяхме, а не през разсъдъка, който опитахме да наложим. Четири пъти предложихме унищожаване на плоския налог и чак в този момент се стигна до тази полемика всъщност, акцентира Нинова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР