Всички футболисти на ЦСКА са здрави и така треньорът Стамен

...
Всички футболисти на ЦСКА са здрави и така треньорът Стамен
Коментари Харесай

Отлична новина за ЦСКА преди мача на сезона с Базел

Всички футболисти на ЦСКА са здрави и по този начин треньорът Стамен Белчев ще разполага с най-хубавото за днешния плейоф против Базел за влизане в групите на Лига Европа.

По време на вчерашната подготовка имаше конфликт сред Петър Занев и Али Соу, който в началото тормози треньорския щаб. За благополучие, в последна сметка няма нищо съществено като последици и за двамата футболисти.

ЦСКА ще има потребност от гол, в случай че не желае да се стига до продължения и дузпи. В отлична форма в европейските мачове през този сезон е точно Соу, който има 3 попадения в 3 мача. Гамбиецът наказа всеки един противник на ЦСКА досега - Сиренс, БАТЕ и Б36. Дано се разпише и довечера на стадион " Санкт Якоб Парк ". Нищо чудно по крилата да му оказват помощ Жул Кейта и Георги Йомов, които също се намират в добра форма.

Именно това трио означи по един път за последния триумф в Лига Европа за момента - 3:1 над Б36. Ако Кейта и Йомов стартират от първата минута, упованията са постоянно да сменят позициите си по крилата.

Мачът на истината Базел - ЦСКА е довечера от 21:30 българско време, а вие ще може да го наблюдавате онлайн в ТОПСПОРТ .

АНГЕЛ ДОМУСЧИЕВ , ПРАТЕНИК НА ТОПСПОРТ В БАЗЕЛ, ШВЕЙЦАРИЯ
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР