Всички филми и сериали, които се въртят около Шерлок Холмс

...
Всички филми и сериали, които се въртят около Шерлок Холмс
Коментари Харесай

Как сестрата на Шерлок Холмс измести Мартин Скорсезе

Всички филми и сериали, които се въртят към Шерлок Холмс постоянно стават шлагери, тъй като персонажът е доста забавен и обичан. Ето за какво упованията към Enola Holmes също бяха високи.
 Enola Holmes, Netflix, Мили Боби Браун, Хенри Кавил и филмов откъс на кино лентата
Сестрата на Шерлок Холмс потегля по следите на изчезналата си майка

Трейлър на Enola Holmes с Мили Боби Браун и Хенри Кавил

Да, там ролята на Шерлок (Хенри Кавил) не е водеща, само че семейството си тежи на мястото. Във кино лентата на Netflix дребната сестра на господин Холмс - Енола (Мили Боби Браун), върти всички на пръста си. След като майка ѝ изчезва безследно тя е решена на всичко, с цел да разбере какво се е случило. Кръвта вода не става, нали?

Enola Holmes беше пуснат в стрийминг платформата в края на месец септември и съгласно Deadline е провокирала сериозен интерес. За първите четири седмици от стартирането си в Netflix филмът е бил гледан от 76 милиона семейства .

на Окт 5, 2020 в 7:06 PDT

По този метод Enola Holmes се подрежда на шеста позиция измежду най-гледаните филми на стрийминг платформата. Изпреварвайки Project Power (75 милиона), Murder Mystery (73 милиона), The Kissing Booth 2 (66 милиона) и The Irishman (64 милиона), написа We Got This Covered.
 Netflix, Extraction, Bird Box и кои са най-гледаните филми на стрийминг платформата
Кои са най-гледаните филми на Netflix

Филми за гледане
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР