Всички фенове с нетърпение очакват тазгодишното турне на , както

...
Всички фенове с нетърпение очакват тазгодишното турне на , както
Коментари Харесай

Ще бъде ли заместена Виктория Бекъм?

Всички почитатели с неспокойствие чакат тазгодишното турне на, както и отговор на въпроса ще взе участие ли в него . Преди дни останалите девойки от групата оповестиха, че ще търсят заместничка на Posh Spice, а самата Виктория удостовери пред Guardian, че няма да се включи в поредицата от концерти.

„ Сигурна съм, че до момента в който те са на сцената, част от мен ще усеща липса, тъй като част от мен постоянно ще бъде Spice Girls ”, показа тя. За публиката няма да се повтори закриващата гала на Олимпийските игри през 2012-а, когато петте девойки излязоха и пяха дружно 20 години по-късно. Вече се заприказва и за възможната заместничка на Виктория Бекъм, като се спряга финландката Сара Алто, която е взела участие в Евровизия. В листата обаче се подреждат и имената на Тейлър Суифт, Кейти Пери, Ариана Гранде и даже Адел. Има догатки, че във всеки град от турнето петият член на групата ще бъде друг, тъй че всички тръпнат в очакване кой ще застане на сцената до Ема, Гери, Мел Би и Мел Си.
               
on Nov 10, 2018 at 2:10pm PST

Междувременно в продажба беше пусната последната фешън колаборация на Виктория, този път със спортния бранд. Въпреки че може би за някои е изненада, че елегантната госпожа Бекъм е избрала тъкмо него, то незабавно бихме споделили, че поради това, че тя спортува интензивно седем дни в седмицата, би желала да го прави с модели по личен дизайн. „ Всеки път, когато показва нещо ново, е тъй като желая то да бъде част моя живот – споделя тя.  –  Отдавнa желаех да направя спортни дрехи, само че желаех да е нещо особено и знаех, че би трябвало да е с бранд, който има опит в това и има know-how. ”

Виктория признава, че е почитател на Reebok още от 90-те, като пази няколко модела от този момент и в този момент привнася този ретро привкус в моделите си за марката. Голяма част от тях са освен функционални и модерно, само че и унисекс. „ Винаги чакам доста от моите спортни дрехи и обичам тези, с които мога да бъда освен в залата, само че и да нося денем “, декларира Виктория. А в галерията може да разгледате част от тях.
               
on Jan 22, 2019 at 7:14am PST

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР