Всички фенове на видео игрите чакаха с нетърпение излизането на

...
Всички фенове на видео игрите чакаха с нетърпение излизането на
Коментари Харесай

Как се съсипва рейтингът на The Last of Us Part II

Всички почитатели на видео игрите чакаха с неспокойствие излизането на The Last of Us Part II и се очакваше стартирането на играта да провокира сериозен интерес.
 The Last of Us Part II, PlayStation 4 и най-бързо продаваната игра за конзолата
Коя е най-бързо продаваната игра за PlayStation 4

Когато продажбите валят

Той даже беше толкоз сериозен, че надмина и най-смелите упования, поставяйки връх. За страдание измежду цялата шумотевица към играта имаше и някои много грозни и тотално ненужни изцепки на почитатели.

Но това е част играта, както гласи клишето. От GameSpot разбираме, че Metacritic е направил забележителна смяна в методологията си, която може и да е обвързана с нервността към The Last of Us Part II.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Last of Us™: Part II (@thelastofusgame) на Юли 19, 2020 в 10:27 PDT

Бързо прецизираме, че Metacritic е уебсайт, в който както критици, по този начин и почитатели могат да правят оценка видео игри, филми, сериали и даже музикални части.

Та, нововъведението е, че секцията, в която почитателите могат да дадат оценката си, ще бъде дейна едвам 36 часа след формалното стартиране на играта на пазара, а не като до момента - през цялото време.
 Снимка 489286

Официалното послание гласи, че тази смяна не е направена поради някоя съответна игра, а с цел да са сигурни, че хората ще могат да играят най-малко няколко часа преди да дадат оценката си и тя ще бъде оптимално справедлива.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от на Юли 23, 2020 в 6:28 PDT

Разбира се, на никое място не се загатва, че повода е The Last of Us Part II, само че пък е реалност, че от самото стартиране на играта се следиха доста ниски оценки от почитатели, които действително няма по какъв начин да си създали заключения за нея.

Това обаче е една добре позната порочна процедура рейтингът на дадени игри целеустремено да бъде смъкван. Според IGN, времето, което би трябвало да прекараме, играейки The Last of Us Part II, с цел да преминем изцяло през сюжета, е към 20-30 часа.
 The Last Of Us Part II, Лаура Бейли и смъртните закани, които актрисата е получила
Актрисата, която е получавала смъртни закани поради игра

Някои хора не разграничават действителността от измислените светове на игрите

Към момента на писане на публикацията отрицателните ревюта на почитатели в Metacritic не престават да са повече от позитивните. Нещо, което не важи за ревютата на критиците, където липсва отрицателна противоположна връзка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР