Всички фенове на спорта преживяха доста трудно месеците, в които

...
Всички фенове на спорта преживяха доста трудно месеците, в които
Коментари Харесай

Футболистът, който играе с маска

Всички почитатели на спорта претърпяха много мъчно месеците, в които беше неразрешено да се състоят каквито и да било спортни мероприятия.

За благополучие ситуацията към този момент не е същото и можем да викаме за обичания си тим или състезател. А най-хубавото е, че можем да им виждаме лицата, тъй като футболистите да вземем за пример не се постанова да носят маски, до момента в който играят.

Джери Бенгстън обаче се оказва единственото до този миг изключение в професионалния футбол. Нападателят на Клуб Олимпия освен излезе с маска на лицето, само че и изигра целия дуел против Монреал Импакт с нея.
 Кристиано Роналдо, бокс, UFC и какво избира да гледа по малкия екран вместо футбол
Какво гледа Кристиано Роналдо по малкия екран

Какво друго вълнува португалеца

И мачът не е бил другарски, а част от Шампионската лига на КОНКАКАФ, като има информации, че това не е първият мач, в който Бенгстън играе с маска. Според SPORTbible има клюки, че той играе във всеки мач от хондураското състезание по този метод.

¡SE CUIDA!

Jerry Bengtson, jugador del Olimpia decidió jugar con cubrebocas, esto para prevenir cualquier tipo de contagio de Coronavirus. Su equipo enfrenta al Montreal en los Cuartos de Final de la Concachampions.

El delantero ya lo había hecho en partidos de su Liga.
— DIARIO RÉCORD (@record_mexico)
Според локални източници пък футболистът не носи маската, с цел да се прави на забавен и да постанова някаква нова мода. Джери Бенгстън играе с маска на лицето, с цел да понижи шанса да се разболее от COVID-19 и по този метод да защищити и околните си.

По принцип има разногласия към това дали не е нездравословно за здравето да се носи маска по време на интензивни физически натоварвания. Тема, която са се захванали да разискват и в обществените мрежи.
 Мара Гомес - първата трансджендър жена, която играе профисионално футбол в Аржентина
Мара Гомес - първата трансджендър жена в аржентинския футбол

Когато от терапия играта се трансформира в специалност

Сред най-разпространените мнения пък е този, че щом професионален футболист може да носи маска 90 минути, до момента в който играе, значи хората, които се вършат на забавни и не носят маски на публични места за 20 минути, нямат опрощение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР