Всички фенове на ПФК Лудогорец, които ще наблюдават на живо

...
Всички фенове на ПФК Лудогорец, които ще наблюдават на живо
Коментари Харесай

Важна информация за феновете на Лудогорец, които ще гледат на живо мача в Милано

Всички почитатели на ПФК Лудогорец, които ще следят онлайн мача реванш от 1/16 финалите в шампионата Лига Европа против Милан на 22 февруари на стадион " Джузепе Меаца ", би трябвало да се срещнат със следната информация:

- Феновете, които разполагат с ваучери за дуела могат да ги разменят за билети в деня на срещата (22 февруари) сред 16,00 ч. и 21,00 ч. на билетна сподели зад северната естрада на стадион " Джузепе Меаца ". Ваучерите би трябвало да бъдат разпечатани на хартия, с цел да се улесни процеса по замяната с билети. Притежателите на ваучери наложително би трябвало да носят и документ за идентичност (лична карта или чуждестранен паспорт), който ще им е нужен при влизането на стадиона, оповестяват от Лудогорец

Важно! На касата билети за мача няма да се продават.
 Лудогорец - Милан @@@

- Билетите за мача на стадион „ Джузепе Меаца “ са поименни и не могат да бъдат препродавани или преотстъпвани на различен човек.

- Феновете, които разполагат с билети за мача би трябвало да бъдат на стадиона не по-рано от 18,30 ч. " Джузепе Меаца " отваря порти в този час.

- Феновете на Лудогорец ще бъдат настанени на третото равнище на северната естрада (Terzo anello verde).

- Всички почитатели на Лудогорец би трябвало да употребяват вход №5 на северната естрада на " Джузепе Меаца " с цел да стигнат до местата си.

ПФК Лудогорец уведомява своите последователи, че на " Джузепе Меаца " има прецизен пропусквателен режим, който се упражнява от стюарди и полицията.

Разпоредбите на стадиона не разрешават внасянето на следните предмети: бомбички, димки, пиротехнически средства, хладно и огнестрелно оръжие, прътове за флагове по-дълги от 1 метър, алкохолни питиета, тъпани, музикални принадлежности, химически субстанции, както и радиостанции.
Забранява се също потреблението на трансперанти с политически, дескриминационни и религиозни послания. Такива ще бъдат конфискувани от органите на реда, а почитателите, които ги употребяват, глобени.

За повече информация по отношение на размяната на ваучъри за билети в Милано – телефон 0876194500
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР