Всички фенове на футбола обичат голове, зрелищни мачове и драматични

...
Всички фенове на футбола обичат голове, зрелищни мачове и драматични
Коментари Харесай

Футболни прогнози: Много голове, но само един победител в тези 3 съботни битки

Всички почитатели на футбола обичат голове, зрелищни мачове и трагични развръзки. Затова беше и основана актуалната графа, в която екипът ни от типстъри дава футболни прогнози за срещи, в които могат да се чакат както голове в двете порти, по този начин и победител. Ето техните оферти за богатата съботна футблна стратегия.
Не пропускайте опцията да удвоите средствата, които сте отделили за спортни залози, като 7777.bg предлага 100% бонус първи депозит до 100 лв. (18+).
17:00 часа: Борнемут - Манчестър Сити (от Mr. Corner)

" Небесносините " не престават да преследват Ливърпул в борбата за купата на Англия, макар че не играят най-уверения си футбол. Домакините от своя страна не играят неприятен футбол, а също така разполагат с най-силната офанзива от тимовете от втората половина на таблицата. " Гражданите " са любимец за успеха и надали ще позволен да изгубят точки в този дуел, само че е изцяло допустимо домакините да стигнат до попадение в мрежата на Сити.
Прогноза : Отбор посетител да завоюва и двата тима да отбележат (2,55 коефициент)

20:45 часа: Екселсиор - ПСВ (от The Dalai Lama)
ПСВ Айндховен гостува на Екселсиор в следващ мач от холандската Ередивизие. Гостите се борят с всички сили за купата в Холандия, само че гостуванията им на Екселсиор постоянно са доста сложни. ПСВ чудесно знае това, като в последните си пет мача има цялостен триумф като посетител на този отбор, само че и непроменяемо позволява попадение във вратата си – 2:1, 3:1, 3:1, 3:2, 3:1. Гостите записаха три следващи хикса в последните кръгове, само че в 24-ия кръг ще вземе триумфа.
Прогноза : гол/гол и ПСВ с победа против Екселсиор (2.28 коефициент)
21:45 часа: Реал Мадрид - Барселона (от The Gambling Guy)

Шегите, че " Сантиаго Бернабеу " се е трансформирал в подготвително игрище за Барселона са изцяло оправдани в последните години. Каталунците са безспорният най-успешен отбор на стадиона на огромния зложелател Реал Мадрид, а " белия балет " няма победа над противника си вкъщи от 2014 година и общо 3 триумфа в последните повече от 10 години. Комплексът на " кралете " се видя най-много в мача за Купата на Краля, в който Барселона завоюва с 3:0 с 3 точни удара за целия дуел. Само няколко дни по-късно Барселона влиза в мача със самочувствие и би трябвало да завоюва следващата борба. Реал Мадрид няма да се даде без пердах и сигурно ще има промени, само че това важи и за Барселона, която не изигра добър дуел на " Бернабеу ", само че със самочувствието, насъбрано преди единствено няколко дни, каталунците ще завоюват в оспорван дуел
Прогноза : Отбор посетител да завоюва и двата тима да отбележат гол (3.70 коефициент)
Подбни рискови прогнози не е добра концепция да се играят дружно на един фиш. Съветът ни е постоянно да играете мачовете " единично " или в система.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР