Всички фенклубове на Локомотив (Пловдив) излязоха с единно становище относно

...
Всички фенклубове на Локомотив (Пловдив) излязоха с единно становище относно
Коментари Харесай

Феновете на Локо настояват да има публика по стадионите в България

Всички фенклубове на Локомотив (Пловдив) излязоха с единно мнение по отношение на решението мачовете от efbet Лига да се доиграят пред празни трибуни. Привържениците на " Смърфовете " са изрично срещу това и считат, че няма спънка по стадионите у нас да бъде позволено наличието на аудитория най-малко на 30% от потенциала им.

Ето и тяхното мнение:

ДО Министерски съвет, НОЩ, БФС, МФВС

Във връзка идното обновяване на провеждането на публични събития навън и закрито при съблюдаване на избраните условия, ние, клубовете на последователите на Локомотив Пловдив, Левски София, ЦСКА София, Берое Стара Загора, Ботев Пловдив и Черно Море, заявяваме следното:

Традиционната ниска посещаемост по стадионите в България се оказва преимущество. Нерядко заетите места са едвам 15-20% от потенциала.

Считаме, че допустимата претовареност от 30%, която е позволена за обектите на закрито като театри, кина и така нататък, е повече от задоволителна за провеждането на всевъзможни футболни срещи. Нашите причини в поддръжка на това са следните:

1. Стадионите са извънредно просторни обекти навън.

2. Традиционно ниската посещаемост на срещите от нашето футболно състезание е под 30% от потенциала на обектите.

3. С държанието си по време на епидемията последователите на футболните тимове дадоха впечатляващ образец за отговорно държание в изключителна конюнктура.

4. Евентуално натоварване на методите към стадионите не надвишава това на градския превоз или на централната улица на всеки български град.

Горните причини ни дават съображение да отправим зов до всички виновни страни да подходят благоразумно и допустимият % претовареност на футболните игрища да бъде избраният и за другите публични обекти – 30%.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР