Всички европейци носят синя кръв и са потомци на някаква

...
Всички европейци носят синя кръв и са потомци на някаква
Коментари Харесай

Всички европейци носят синя кръв, твърди генетик

Всички европейци носят синя кръв и са потомци на някаква кралска персона, твърди английският генетик Адам Ръдърфорд, представен от уеб страницата Лайф. По думите на учения напразни са опитите на звездите, да се изкарат неповторими, като потвърдят някакво кралско потекло. Всеки простосмъртен в Европа може да претендира за синя кръв. " Всички ние, по един или различен метод, сме свързани с кралските фамилии ", твърди Ръдърфорд.

Древните египтяни са били повече турци и европейци, в сравнение с африканци

Изказвайки се на исторически конгрес, генетикът съобщи, че безусловно всеки европеец, роден през XX век, има директна връзка с Карл Велики. Заедно с екип от Лондонския лицей Ръдърфорд възстановил генеалогичното дърво на елементарните хора.

Учени търсят ДНК на Исус Христос в България
 
Изследователите взели за основа родителите на последните потомци, опирайки се на последващи роднини, като по този метод уголемявали фамилното дърво. " Единствената разлика сред нас и звездите се състои в това, че множеството от нас нямат средствата, с цел да потвърдят тези обстоятелства! ", твърди Ръдърфорд.

Протеин от най-издръжливото животно защищава човешката ДНК

Сайтът напомни, че наскоро американският артист Дани Дайър гордо оповести, че е потомък на крал Едуард Трети. А английският бизнесмен Ричард Брансън се похвали с роднинската си връзка с Карл Велики, управлявал огромна част от Западна Европа от 768 до 814 година.
  По тематиката Подскачащи гени ни вършат уникални
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР