Всички електрически тротинетки трябва да развиват скорост до 25 км/ч.

...
Всички електрически тротинетки трябва да развиват скорост до 25 км/ч.
Коментари Харесай

Ограничават скоростта на всички електрически тротинетки у нас

Всички електрически тротинетки би трябвало да развиват скорост до 25 км/ч. Това е едно от условията към вносителите с направените ремонти в Закона за автомобилните транспорти, оповестиха от БГНЕС.

Бойко Рановски разяснява, че всеки, които желае да пусне подобен тип транспортни средства на пазара би трябвало да знае, че те би трябвало да развиват скорост до 25 километра. Като добави, че всяко изменение предстои на избран ред.

Става въпрос и за тези за споделено пътешестване, които се отдават чартърен, и за тези, които са персонални и потребителите могат да си купят от всеки магазин.

Текстовете бяха разисквани по време на съвещание на отрасловата транспортна комисия с присъединяване на Министерството на превоза и сектора.

Заместник на превоза Ангел Попов разясни, че цяла Европа има проблеми с тези транспортни средства. " Ние взехме информация от няколко европейски страни и добавихме за нашите условия няколко неща, тъй че да сложим нещо на масата, тъй че те да бъдат лимитирани и контролирани по някакъв метод ", добави още Попов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР