Всички договорени трудови възнаграждения на педагогическите специалисти за периода на

...
Всички договорени трудови възнаграждения на педагогическите специалисти за периода на
Коментари Харесай

Заплатите на учителите: Само за тези, които са онлайн обучения поне по 5 часа на ден

Всички контрактувани трудови хонорари на педагогическите експерти за интервала на дистационно образование ще бъдат изплатени. Това реши Отрасловият съвет за тристранно съдействие в системата на предучилищното и учебното обучение.

Изискването беше преподавателите да са водили образование в електронна среда най-малко 5 астрономически часа дневно или 25 ч. на седмица, което включва и подготовка на уроците.
Дистанционно образование: Как се оправят учителите с виртуалната класна стая Направила съм споделен файл в "Гугъл драйв ", който служи за дъска, споделя началният преподавател Вяра Петрова
Учителите, които по принцип работят с контракт за по-малък норматив, ще получат също възнагражденията си за часовете, които са провели. От идната седмица, по предложение на министър Красимир Вълчев и с поддръжка на Отрасловия съвет, може да се слагат оценки при отдалеченото образование.

Препоръчва се на шефовете да ползват омекотен вид на отчетност при претовареност на учители и личен състав – по електронен метод, както и да се вписват часовете в електронния дневник.
Абсурден проблем в Пловдив: Петокласник заглуши учителя си във виртуалната класна стая Оказва се, че сходен бойкот е извънредно елементарен в една от най-популярните платформи за образование
В интервала от 13 до 16 април ще бъде въведен омекотен (разтоварващ за учениците) отдалечен образователен режим. В взаимозависимост от спецификата на учебното заведение, в рамките от 2 до 4 ч., може да се подчертава върху занимания по ползи (за физически действия, изобразително изкуство и музика), за занимания с педагогическите съветници или полемики по тематиките за часа на класа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР