Всички добре познават Емили Ратайковски като фатална жена, способна да

...
Всички добре познават Емили Ратайковски като фатална жена, способна да
Коментари Харесай

Затворена у дома, голата Емили Ратайковски пали мъжките фантазии - slava.bg


Всички добре познават Емили Ратайковски като съдбовна жена, способна да накара всяко мъжко сърце да форсира ритъма си единствено с един взор. Ако брюнетката се бе родила в някоя от дълго време отминала ера, то евентуално за нея щяха да се водят епични борби, за които през днешния ден да се носят легенди и митове. Кой знае, тогава троянците можеше да оставят Хубавата Елена на Парис, а Омир да опише друга война... Но това, несъмнено, е единствено в областта на догатките и догадките, написа Dir.bg.

Шегата настрани, нищо, че е 1-ви април. Факт е, че американката от полски генезис е измежду най-изкусителните дами на нашето време, които несъмнено знаят по какъв начин да се възползват оптимално от своите дадености. Все отново в случай че не беше по този начин, евентуално сега никой нямаше да е чувал за нея, само че нещата стоят по друг метод, нали? След като сполучливо построи кариера пред фотографския обектив, тя се насочи към киното и към този момент може да се похвали с няколко кино лентата зад тила си, като в последната продукция си партнира с Тео Джеймс.

Междувременно хубавицата продължава да поддържа провокативния си имидж даже и от своя дом, радвайки своите съвсем 26 милиона почитатели в обществената мрежа с предизвикателни фотоси, които са се трансформирали в нейна запазена марка. Макар и да е затворена сред четири стени, Ратайковски продължава да намира метод постоянно да посещава фантазиите на господата по целия свят.

Преди два дни тя разгласява в формалната си Инстаграм страница кадър, на който театралничи без облекла, застанала зад транспарантно перде. На изображението тялото ѝ е обхванато само от слънчевите лъчи, влизащи в помещението през прозореца зад нея, които ясно обрисуват фигурата ѝ.

По-късно моделът показа фотография, показваща по какъв начин лежи на пода до кучето си с разперен наследник халат, под който носи единствено дантелени прашки със златен претекст.

"До гуша му пристигна от обятия ", гласи посланието на обявата ѝ, визираща домашния ѝ любим.

Но Емили не спря дотук. Като история в уеб страницата тя реши да качи следващата съблазняваща снимка, разкриваща я чисто гола. На нея тя е прикрила гърдите си с една ръка, а слабините - с цвете.

Едно е несъмнено, без значение от ниските температури на открито, Ратайкосвки зае по какъв начин да поддържа високите градуси към себе си. На това мнение са и милионите ѝ почитатели, харесали нейните фотоси.

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК!!!

Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР