Всички деца в основните училища в Лондон ще могат да

...
Всички деца в основните училища в Лондон ще могат да
Коментари Харесай

Садик Хан ще въведе безплатна училищна храна за всички ученици от началното училище за още една година

Всички деца в главните учебни заведения в Лондон ще могат да получават безвъзмездна учебна храна за втора година, разгласи Садик Хан.

Кметът на Лондон разкри проекти за 140 милиона паунда за разширение на универсалното предложение на топли вечери за образователната 2024/25 година, откакто пилотно вкара метода в държавно финансирани първоначални избори в столицата от септември. Този ход ще спести на фамилиите до £1000 на дете през двугодишния интервал, съгласно разбор на кметството.

The Mirror организира акция за безвъзмездна храна в учебно заведение за всички деца в началното учебно заведение, апелът е подсилен от учители, благотворителни организации и топ готвачи. Понастоящем децата дават отговор на изискванията за безвъзмездни вечери до края на 2-ра година, само че по-късно те дават отговор на изискванията единствено в случай че родителите им получават избрани преимущества. Около 900 000 деца, живеещи в беднотия в Англия, пропущат безвъзмездна учебна храна заради строгите критерии за допустимост.

Г-н Хан, който разчиташе на безвъзмездна у...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР