Всички депутати да сложат предпазни маски и да гласуват с

...
Всички депутати да сложат предпазни маски и да гласуват с
Коментари Харесай

Всички депутати да са с маски и да се гласува с вдигане на ръка, поиска Лъчезар Иванов от ГЕРБ

Всички депутати да сложат защитни маски и да гласоподават с повдигане на ръка за опазване здравето им. Това изиска депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов от парламентарната естрада при започване на днешното пленарно съвещание. Думите му обаче бяха посрещнати с ропот и реплики от залата.

Малцина са депутатите с маски, измежду тях самият Иванов, Менда Стоянова, Десислава Атанасова, Евгени Будинов от ГЕРБ, Корнелия Нинова и Атанас Костадинов от Българска социалистическа партия и други

Всички ние идваме от изборните си региони, поддържаме връзка с доста хора и седим на 20-30 см един от различен, дано помислим за здравето си, прикани сътрудниците си Лъчезар Иванов, който е доктор. Той е и единственият с ръкавица на ръката, с която гласоподава. Биометричната система е такава, че слагаме пръста си, след това пипаме лицето си, можем да пренесем инфекции, предизвести той и изиска да се гласоподава с повдигане на ръка до момента в който трае изключителното състояние поради ковид.

Председателката на Народното събрание Цвета Караянчева му даде обещание да обсъдят предлаганите ограничения на Председателски съвет.

На входовете на Народното събрание НСО мери температурата, а на влизане в пленарната зала са сложени дезинфектанти. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР