Всички дела ще са перспективни, ако сериозно сте се захванали

...
Всички дела ще са перспективни, ако сериозно сте се захванали
Коментари Харесай

Астролог Съветва, Важи За Всички Зодии! Днес За Нищо На Света Не Правете Това!

" Всички каузи ще са перспективни, в случай че съществено сте се захванали с тях. Всички начинания на този ден са доста дейни и съществени и към тях би трябвало да се подхожда не като към развлечение, а като към доста съществени инициативи. Те ще бъдат перспективни единствено, когато се подхващат съществено и за дълго време. Ако се съмнявате в нещо в този ден - по-добре не го започвайте, нещата могат да се провалят ", споделя още тя, написа Пик.

" Да се проветряват повече пространствата, да се държат отворени прозорците, да влиза вятър е добре. Прекрасно е да се занимавате с изчистване на организма си – вътрешно и външно. В светлата част на денонощието се постарайте по-малко да имате прикосновение с водата, да не я разливате. След залез слънце е потребно да си извършите парна баня и да се изкъпете. Подходящо е за освобождение на тялото от наднорменото тегло - началото на цикъл на диети, недояждане ", дава своите препоръки астролжката.

" В никакъв случай не се поддавайте на унинието и депресията. Никакви случки не се предлагат. Не прекарвайте деня в усамотение, отделени от другите хора. В този ден не е добре да се демонстрира лакомия, в случай че ви изискат нещо - по-добре е да го дадете. Бъдете великодушни и великодушни. Вечерта е време за забавление и отдих ", предизвестява Пенчева.

" В първия безоблачен ден е добре да се хвърлят дребни монети на кръстопът, с цел да ви даде Бог благосъстояние. Или да дадете нещо на първия срещнат бедняк ", поучава още Ивелина Пенчева.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР