„Всички държави членки на Европейския съюз трябва да отзоват своите

...
„Всички държави членки на Европейския съюз трябва да отзоват своите
Коментари Харесай

Александър Йорданов: България трябва веднага да изгони руския посланик


„ Всички страни членки на Европейския съюз би трябвало да отзоват своите посланици от Москва и да изгонят съветските посланици от своите страни. “ Това сподели в ефира на евродепутатът от ГЕРБ-СДС Александър Йорданов.

„ България би трябвало да направи това с дипломат Митрофанова още на следващия ден, в случай че зависеше от мен. Защо? Защото не е обикновено Русия да е подхванала военна експанзия, варварска, да е нападнала прилежаща страна, да е нарушила всички интернационалните контракти и съглашения, да е нарушила следвоенния мир на Европа, а ние да поддържаме естествени дипломатически връзки с нея, все едно нищо не се е случило “, добави той.



Според него глобите по отношение на Русия би трябвало да са по-твърди.

„ Трябва да обиден близкото обграждане на Путин. Трябва да обиден самия Путин. Той би трябвало да почувства персонална болежка от тези наказания “, сподели още евродепутатът.

По думите му има и други ходове, които би трябвало да се подхващат.

„ Веднага би трябвало да бъде преустановен какъвто и да е разговор с режима на Путин. Той би трябвало да бъде подложен в изолираност. Никой западен водач не би трябвало и да си помисля за срещи и диалози с него. (…) Лидери от вида на Путин не схващат от дипломация. Те нямат дипломацията в своя метод на мислене. Това са агресори. Нима Хитлер разбираше от дипломация? “, съобщи още Йорданов.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР