Всички данни сочат към това, че Иран доставя на Русия

...
Всички данни сочат към това, че Иран доставя на Русия
Коментари Харесай

НАТО: Всичко показва, че Иран снабдява Русия с дронове

Всички данни сочат към това, че Иран доставя на Русия дроновете, употребявани против Украйна, заяви генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг на конференция с шведския министър председател Улф Кристершон в централата на алианса в Брюксел.

" Призоваваме Иран да не доставя на Русия нито дронове, нито ракети, нито елементи за ракети " , тъй като това е в нарушаване на резолюциите на Организация на обединените нации, добави той.

" Призоваваме всички страни, в това число Иран, да не поддържат съветската война в Украйна, уточни Столтенберг. Путин направи огромна неточност с войната, той се проваля в Украйна, само че не се е отказал да води война ", съобщи генералният секретар.

Премиерът Кристершон означи, че с новото държавно управление в Стокхолм не се трансформира задачата на Швеция да бъде призната в НАТО.

Той посочи, че от 30 страни в алианса, 28 към този момент са утвърдили приемането на неговата страна и Финландия. Кристеншон разясни, че присъединението към алианса остава първостепенна задача и даде обещание да удвои напъните на неговата страна за използване на договореностите с Турция, реализирани на срещата на върха на НАТО в Мадрид през юни.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР