Всички чужденци, от вчера 1 декември, включително гражданите на ЕС,

...
Всички чужденци, от вчера 1 декември, включително гражданите на ЕС,
Коментари Харесай

Как се получава вече работна виза за Великобритания

Всички чужденци, от през вчерашния ден 1 декември, в това число жителите на Европейски Съюз, които желаят да работят във Англия от 1 януари 2020 година, могат да аплайват онлайн за визи. Това е в сходство с новата имиграционна политика на " Даунинг стрийт " след Брекзит, съобщи БНР.

Минаването през новата имиграционна скица не се отнася за жителите от Европейски Съюз и техните фамилии, които към този момент живеят във Англия преди приключването на „ преходния интервал “ за Брекзит на 31 декември.

За тях е належащо единствено да аплайват за приемане на статут на уседналост. Крайният период за това е 30 юни 2021 година При приемане на този статут те могат да се употребяват от същите помощи както британците, в случай че останат без работа.

Правото на всички останали да идват и работят на Острова след 1 януари ще се дефинира по новата имиграционна точкова система, която е сходна на австралийската.

Министрите настояват, че тя е „ елементарна и гъвкава “.

Кандидатите ще получават точки по три съществени правилото - равнище на подготовка и умения, притежаване на британски език и годишно заплащане не по-малко от 25 600 паунда.

Разходите, свързани с кандидатстването, се чака да бъдат сред 610 и 1400 паунда.

Кандидатите би трябвало да потвърдят, че имат задоволително средства да се устоят, както и че имат годен документ за идентичност.

В период от три седмици претендентите би трябвало да получат отговор дали молбите им са утвърдени.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР