Всички членове на Изпълкома на БФС и селекционерът на националния

...
Всички членове на Изпълкома на БФС и селекционерът на националния
Коментари Харесай

Всички членове на Изпълкома на БФС подадоха оставки

Всички членове на Изпълкома на БФС и селекционерът на националния тим Красимир Балъков подадоха оставки. Въпреки сериозния трус в ръководството на българския футбол, Борислав Михайлов разгласи, че не вижда виновност за това, че футболът у нас е слаб.

Борислав Михайлов: Най-голяма неточност в този момент мъчно мога да ви кажа. За 14 години може би съм бил прекомерно добър. Всеки човек си има право на персонален акт, когато искаш, си подаваш оставката. Когато имаш дупе, си подаваш оставката. Аз знам, че не съм доста обичан в България, само че това не е толкоз значимо. А би трябвало да е тъкмо противоположното за това, което съм направил. В България никой не харесва съумелите хора. А аз съм много съумял човек. Темата за уговорени мачове се преекспонира в нашето общество от 15 години. Според мене в България няма никакво черно тото.
Михаил Касабов пък няма желание да оглавява централата.
Михаил Касабов, и. д. президент на БФС: Днес е един противен ден за мене, споделям ви го напряко. Аз изрично декларирам, че на идващия конгрес няма да се кандидатирам за президент.
В решението на хората от БФС не може да се съзре държавна интервенция.
Атанас Фурнаджиев: За мене интервенция няма, тъй като това, че е поискана оставка, не значи, че би трябвало да бъде дадена.Йордан Лечков: Футболът, няма какво да се заблуждаваме, е отражение на това, което се случва в страната.
Борислав Михайлов изнесе и данни, съгласно които за 14-те години на неговия мандат всичко в централата в учредителен и финансов проект е вървяло в вярната посока, а позиците на България пред УЕФА са е подобрили доста.

Стана ясно, че селекционерът Красимир Балъков също няма да продължи отпред на националния ни отбор.
Красимир Балъков: Не оставям момчетата и не тичам от отговорност, споделих го и пред Изпълкома. Но в случай че те преценяват, че аз съм казусът на българския футбол, няма и минута да се замисля, ще си подам оставката. Йордан Лечков: Опитахме се да бъдем търпеливи, дадохме опция, само че в действителност, за огромно страдание, резултатите липсват. Не единствено резултатите като голове, само че и като метод на игра, мотивация, предпочитание, в случай че щете.
Дългата футболна седмица завърши, а с нея е на път да си отиде и една ера.
Борислав Михайлов: Благодаря на всички, живи и здрави да сте, за мене беше чест 14 години да работим дружно.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР