Всички чиновници от президентската администрация да бъдат свалени от лимузините

...
Всички чиновници от президентската администрация да бъдат свалени от лимузините
Коментари Харесай

Патриотите: Чиновниците да слязат от колите на НСО

Всички служители от президентската администрация да бъдат свалени от лимузините на НСО, упорстват от “Обединени патриоти”. След Коледната почивка те ще внесат промени в Закона за Националната работа за защита. Конкретен мотив за настояването на патриотите е злополуката, направена от чиновник на НСО, при която тежко пострада 14-годишно момче, прецизира epicenter.bg.

Инцидентът стана в четвъртък в 19.50, на кръстовището на бул. “Драган Цанков” и “Лъчезар Станчев”. От НСО отхвърлиха да оповестят кого е бил зад кормилото, както и кой е возил. Уточниха единствено, че водачът е бил самичък. Стана ясно, че колата на НСО е прибрала в дома му един от секретарите на президента Румен Радев, само че от “Дондуков” 2 не пожелаха да кажат името му. Както Епицентър.бг написа, чиновникът от президентската администрация, закаран от НСО до дома му, е секретарят на президента по външна политика Димитър Арнаудов. Назначен е на този пост преез август 2018 година.

“Крайно време е служителите от президентството да престанат да употребяват НСО като транспортна фирма”, съобщи съпредседателят на парламентарната група на “Обединени патриоти” Искрен Веселинов. Той напомни, че още при приемането на закона за службата от Вътрешна македонска революционна организация предлагаха доста да бъде стеснен обсегът на лицата, които употребяват профилиран превоз.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР