Всички чакат оставката на Данаил Кирилов. Отдавна обаче е ясно,

...
Всички чакат оставката на Данаил Кирилов. Отдавна обаче е ясно,
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Спасителните политически ходове на ГЕРБ свършиха

" Всички чакат оставката на Данаил Кирилов. Отдавна обаче е ясно, че ГЕРБ нямат публичното доверие да ръководят България. Те са тотално изчерпани и откъм фрагменти и политики, а избавителните политически ходове свършиха. " Това написа по-рано през днешния ден зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев във Facebook.

Според Добрев единственият триумф на ГЕРБ през последните 3 месеца рецесия са го изнесли на плещите си лекарите и медицинските служащи.

" Това са хора, които с изключение на познания, имат и ясна задача. Отдавна задачата на ГЕРБ не е България, а единствено властта ", написа Добрев.

Според зам-председателя на Българска социалистическа партия Европейската комисия е посочила, че е наясно с проваленото ръководство на българското държавно управление. " Потупванията и фотосите са просто положително брюкселско образование, а не утвърждение и поддръжка. ", акцентира той.

" Докато всички чакаме оставката на Данаил Кирилов, да напомним забележимите резултати за 10 години ръководство на ГЕРБ, които са мотив за оставка на целия кабинет, а точно: продължаващ механизъм на наблюдаване от страна на ЕС; никакъв Шенген; никаква Еврозона; 111-то място в класацията за независимост на словото и 74-то място в международната ранглиста за корупция ", безапелационен е Кирил Добрев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР