Всички бяхме свидетели как тези жени бяха грозно и унизително

...
Всички бяхме свидетели как тези жени бяха грозно и унизително
Коментари Харесай

Слави Трифонов дава цялата печалба от концерта в Лондон на децата с увреждания

Всички бяхме очевидци по какъв начин тези дами бяха грозно и унизително изгонени от Народното събрание. Решихме да ги подкрепим - на концерта в Лондон на 9 юни Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и... към профила. Това сподели Евгени Димитров-Маестрото на взаимна конференция на екипа на "Шоуто на Слави " с родителите на деца с увреждания от Конфедерация за отбрана правата на децата, съобщи кореспондент на Novini.bg

Концертът в Лондон ще е с мото "Системата ни убива ", Слави Трифонов ще излезе с тениска с подобен надпис. Решихме да дарим цялата облага от концерта на Конфедерацията за отбрана правата на децата, добави Димитров.

Сумата ще бъде употребена за подкрепяне на хилядите деца, които страдат всекидневно, ежеминутно, обявиха от Конфедерацията за отбрана правата на децата. Идеята ни е да създадем и една огромна осведомителна акция. Основният ни проблем не е едни пари, които държавното управление да ни дава, а комплекс от политики, с цел да могат тези деца да са част от обществото, да се усещат почтени хора, показаха от Конфедерацията.

Беше възмутително майките да не бъдат позволени в Народното събрание с обяснението за дрескод. Това, което се случи, беше унизително и ме кара да се срамя. Хората, които носят отговорност за това обаче не се срамят. Една страна си проличава по това по какъв начин се грижи за хората, които страдат, съобщи Слави Трифонов.

Подкрепяме тезата, че има подобен народ, а не че има подобен дрескод, добави той.

Всеки един от тези хора изживява невъобразима покруса, а в същото те време са принудени да одобряват такива удари от политиците и обществото. Въпросът не е да се дадат едни пари като индулгенция, въпрос на отношение е. Трябва да променим отношението си, тъй като като че ли сме се трансформирали в хора, които нямат усеща, като че ли тези хора живеят скрити, сподели още Слави Трифонов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР