Всички български медии и печатни, и електронни се следят много

...
Всички български медии и печатни, и електронни се следят много
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Останаха Синдбад, Малкият Мук и Аладин

Всички български медии и печатни, и електронни се наблюдават доста съществено от Европейска комисия. Такива неща не се приказват, изключително от министър. Танева ми се обади, с цел да ми изясни какво е имала поради. Това съобщи вицепремиерът Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител в ефира на Нова телевизия във връзка изявлението на министъра на земеделието и храните Десислава Танева  Десислава Танева Десислава Танева е родена на 9 юни 1972 година в град Сливен. През 1990 година приключва ПМГ "Добри, в което споделя: "Аз ви предлагам да се придържаме, че нямаме такива измами и всичко е наред, тъй като другояче и това (финансиране) ще ни спрат. В последна сметка ние изпълнихме това, което сектора искаше. Но в този момент да се хвалим какви измамници сме? Утре нали ще кажат, значи не би трябвало да получавате тази помощ! "

Той разяснява, че Комисия за защита на конкуренцията е проверявала няколко пъти пазара за горивата.

Танева разяснява записа, на който дава съвет на производители да не хвалят с измами с европомощ

"С приказките би трябвало да се внимава, тъй като те се базират на митовете, а те отразяват груповите страхове. Малко останаха мъжките облици в приказките от ориента - Синдбад, Малкият Мук и Аладин. Всяко обвиняване, без значение какъв брой е състоятелно, ерозира доверието, аз не виждам различен сюжети с изключение на истината и единствено истината ", съобщи той във връзка публикуваните изказвания от Васил Божков против който има повдигнати 18 обвинявания за разнообразни закононарушения.

По думите му парите ги няма и това е реалност, само че има уволнени, тъй като инспекциите на Божков не са направени по най-хубавия метод.

Що се отнася до отговора на Шехерезада, то засегнатата страна има право да се отбрани.

Севдалина Арнаудова попиля лъжите на Божков: Големите мъже не ги е боязън от огромни мъже, Али Баба. И не атакуват дами. Явно нито сте огромен, нито сте мъж!

Попитан за "проветряването " на редиците в ГЕРБ, то той съобщи, че имат нови попълнения, само че не престават да търсят. "Партията не е нещо друго от това, което са хората в нея. Новите хора значат нови хрумвания ", акцентира вицепремиерът.

"Ако някой от ГЕРБ счита, че е по-добре да работи с господин Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа - дано го стори. ", сподели още той и добави, че множеството политически партии са добре за българския жител, тъй като ще може да избира. "Аз персонално не поддържам връзка с него. Все още той не е споделил дали ще прави или не, а вие ме питате дали ГЕРБ ще работи с него ", съобщи той в отговор на въпрос дали може да се чака коалиция сред Цветанов и Борисов.

Що се отнася до пандемията на COVID-19, той съобщи, че страната се е справила. "Няма нито един държавен чиновник, който не си е получил заплатата. 9,7 милиарда евро са директните заплащания като безплатна помощ от Европейски Съюз, от които можем да се възползваме ", обясни още Дончев.

Попитан за градежа на Алепу, то той съобщи, че би трябвало да е ясно, че няма да има компромис за всеки, който е нарушил разпоредбите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР