Всички български граждани, задържани в Братислава снощи, са освободени от

...
Всички български граждани, задържани в Братислава снощи, са освободени от
Коментари Харесай

Освободиха задържаните българи, ще бъдат на мача

Всички български жители, арестувани в Братислава нощес, са освободени от ареста след съдействието на посолството ни в Словакия, оповестиха от Министерството на външните ни работи. Те ще могат да участват на мача сред " Ружомберок " и " Левски " от първия прелиминарен кръг в Лига Европа. Мачът е от 19:30 ч.
Вижте фрагменти от задържането на българите в Братислава (ВИДЕО и ГАЛЕРИЯ) Късно нощес почитатели на "Левски " се биха с привържeници на "Краковия " и "Аякс "
Късно нощес почитатели на " сините " си спретнаха меле с последователи на полския футболен отбор " Краковия " и холандски ентусиасти от " Аякс " в словашката столица. Боят е станал в центъра на града, на една от пешеходните улици - " Вентурска ", към 21:00 ч. локално време.
Фенове на " Левски " се биха с поляци и холандци преди мача с " Ружомберок " (ВИДЕО) Най-малко 80 арестувани след случая в Братислава
45 българи са били арестувани по отношение на случаите, всички те обаче били привлечени в качеството си на очевидци, осведомиха на Министерство на външните работи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР