Всички българи, които са с ЦСКА в Запорожие - служители

Всички българи, които са с ЦСКА в Запорожие - служители ...

Преди Зоря - ЦСКА: Високо напрежение в Запорожие! Радикално настроени националисти вземат всички българи тук за врагове.


Всички българи, които са с ЦСКА в Запорожие - служители на клуба, журналисти и фенове, са в опасност в града. Местни крайни националисти са настръхнали срещу делегацията от София и се очакват провокации. Украинците ще се опитат да търсят физическа саморазправа с българи. Това ни предупредиха двама служители на нашата полиция още на летището в Запорожие. 

"От специалните служби, с които работим, имаме неприятна информация. В Запорожие има радикално настроени националисти, които са тук заради българите. Съветваме всички вас да не се отделяте, да бъдете в група. Да не напускате хотела до пресконференцията и тренировката, както и утре преди мача. Ще се търсят провокации. Може да има физическа саморазправа, ако чуят, че се говори на български. Ние сме тук, за да ви пазим. Държим постоянна връзка с местната полиция. Бъдете много внимателни", предупредиха ни още в автобуса, който ни чакаше на летището. 
Снимка 438572
Източник:

Причината е, че в края на мача в София е имало обидни възгласи по адрес на Украйна. Което явно е било отразено от техните журналисти и е стигнало до радикално настроените националисти. 

По време на двубоя утре не трябва да има никакви символи и възгласи на политическа основа, защото ще последват директни арести. 
Снимка 438581
Източник:

Пред хотел Reikartz в Запорожие, където са отседнали българските журналисти и част от феновете на ЦСКА, има патрул от много добре въоръжени полицаи, които ще останат пред входа на сградата през цялото време. 

Тук е и ген. Стоян Томчев, който е отговорник по сигурността в ЦСКА. Той беше с отбора и в Осиек. 

Ангел Домусчиев и Красиан Митев, пратеници на ТОПСПОРТ в Украйна. 
ЦСКА вече е в Украйна, в града на "Запорожец"
ЦСКА вече е в Украйна, в града на "Запорожец"

В добро настроение и с мисълта за краен успех срещу Зоря

Източник: topsport.bg