Всички българи, които са с ЦСКА в Запорожие - служители

...
Всички българи, които са с ЦСКА в Запорожие - служители
Коментари Харесай

Преди Зоря - ЦСКА: Високо напрежение в Запорожие! Радикално настроени националисти вземат всички българи тук за врагове

Всички българи, които са с ЦСКА в Запорожие - чиновници на клуба, публицисти и почитатели, са в заплаха в града. Местни крайни националисти са настръхнали против делегацията от София и се чакат провокации. Украинците ще се опитат да търсят физическа разпра с българи. Това ни предизвестиха двама чиновници на нашата полиция още на летището в Запорожие.

" От специфичните служби, с които работим, имаме неприятна информация. В Запорожие има коренно настроени националисти, които са тук поради българите. Съветваме всички вас да не се отделяте, да бъдете в група. Да не напускате хотела до конференцията и тренировката, както и на следващия ден преди мача. Ще се търсят провокации. Може да има физическа разпра, в случай че чуят, че се приказва на български. Ние сме тук, с цел да ви пазим. Държим непрекъсната връзка с локалната полиция. Бъдете доста деликатни ", предизвестиха ни още в рейса, който ни чакаше на летището.
 Снимка 438572
Източник:

Причината е, че в края на мача в София е имало обидни възгласи по адрес на Украйна. Което очевидно е било отразено от техните публицисти и е стигнало до коренно настроените националисти.

По време на дуела на следващия ден не би трябвало да има никакви знаци и възгласи на политическа основа, тъй като ще последват директни арести.
 Снимка 438581
Източник:

Пред хотел Reikartz в Запорожие, където са отседнали българските публицисти и част от почитателите на ЦСКА, има патрул от доста добре въоръжени служители на реда, които ще останат пред входа на постройката от самото начало.

Тук е и ген. Стоян Томчев, който е отговорник по сигурността в ЦСКА. Той беше с тима и в Осиек.

Ангел Домусчиев и Красиан Митев , пратеници на ТОПСПОРТ в Украйна.
 ЦСКА към този момент е в Украйна, в града на
ЦСКА към този момент е в Украйна, в града на " Запорожец "

В положително въодушевление и с мисълта за краен триумф против Зоря
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР