Всички астролози са единодушни: 2022 г. ще бъде незабравима и

...
Всички астролози са единодушни: 2022 г. ще бъде незабравима и
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще променят съдбата си към ПО-ДОБРО през 2022

Всички астролози са единомислещи: 2022 година ще бъде незабравима и вълшебна година за множеството хора. За първи път от 166 години планетите, свързани с приказния триумф и магическите условия - Нептун и Юпитер, съответстват в най-силния си знак - Риби. А това значи, че трите водни знака несъмнено ще имат шанс. Има още едно съзвездие, в което Юпитер ще влезе през май и ще остане до октомври - Овен. Така представителите на цели 4 зодии ще бъдат щастливи и ще трансформират ориста си към по-добро през 2022 година
Риби
Представителите на този знак ще усетят тази година какво значи да бъдеш същински любим на ориста. В допълнение към повишаването на материалното благосъстояние доста Риби ще могат да решат жилищните си проблеми и да получат покачване. 2022 година в действителност ще бъде доста великодушна към всички, които са зодия Риби. Ако планирате пътешестване до далечни места, Юпитер несъмнено ще ви даде такава опция от март до април 2022 година
Скорпион
Представителите на зодиакалния знак Скорпион ще получат сериозна помощ от Юпитер през тази година. Астролозите назовават това " небесна поддръжка " – когато една фантазия ненадейно се сбъдва и се случват най-щастливите събития в живота. Между другото, за тези Скорпиони, които са мечтали за дете, 2022 година ще извърши това заветно предпочитание. Освен това, в случай че сте Скорпион, който възнамерява да стартира бизнес, тогава звездите благоприятстват всички ваши начинания. Това ще бъде изключително правилно през март, април, ноември и декември.
Рак
Раците, като Скорпионите, ще бъдат под покровителството на Юпитер, само че то най-вероятно ще се показва във опцията за пътешестване, миграция или обучение. Раците, които желаят да завоюват правосъдно дело тази година, могат елементарно да го създадат. Също по този начин си коства да се означи, че Юпитер ще способства за запознанството на представителите на този знак с значим преподавател, психолог или човек от друга народност. Този контакт по-късно ще играе значима роля в тяхната кариера.
Овен
От 11 май до 27 октомври Юпитер – планетата на шанса – ще премине в знака на Овен. Това ще окаже най-голямо въздействие върху представителите на зодия Овен, родени от 21 март до 30 март, тъй като ще реализира „ връзката “ с вашето Слънце. Казано по-просто, всички Овни ще имат късмет да създадат огромен „ пробив “ в живота; ще придобият по-силна вътрешната сила, упоритост и възторг. За тези Овни, които от дълго време мечтаят за покачване, майчинство, ново работно място или нов стадий в кариерата си - страхотни вести. Юпитер ще ви даде мечтаното, а съществено нарастване на заплатата ще има още през 2023 г.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР