Всички арабски страни трябва да се обединят срещу Израел, заяви

...
Всички арабски страни трябва да се обединят срещу Израел, заяви
Коментари Харесай

Иран към арабските страни: Обединете се срещу Израел

Всички арабски страни би трябвало да се обединят против Израел, съобщи иранският президент Хасан Рохани, съобщи АП.

Лидерът на близкоизточната страна произнесе тирада на изключителната среща на Организацията за ислямско съдействие (ОИС) в Истанбул. Той моли към водачите на арабските страни да загърбят несъгласията между тях и да обединят сили против Израел. Роухани също разкритикува решението на американския президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила от 6 декември за признаването на Ерусалим за столица на еврейската страна. "С този ход Съединени американски щати демонстрираха, че не могат да се оправят с ролята на медиатор в регулирането на спорове ", безапелационен бе президентът на Ислямската република.

По-рано на форума президентът на Палестинската автономност Махмуд Абас също насочи рецензии към Тръмп, а турският държавен глава Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26 февруари... към профила съобщи, че свещеният за юдеи, християни и мюсюлмани град би трябвало да бъде приет за столица на Държавата Палестина.

ОИС е основана през 1969 година В нея членуват 57 страни и нейната цел е да показва всички мюсюлмани по света, без значение от разликите в религиозните доктрини и етническия генезис (араби, иранци, тюрки и други).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР