Всички акции на Гешев досега са биберон. Това каза за

...
Всички акции на Гешев досега са биберон. Това каза за
Коментари Харесай

Всички акции на Гешев досега са ”биберон”, смята Методи Лалов

Всички акции на Гешев до момента са ”биберон ”. Това сподели за телевизия Евроком някогашният арбитър и общински консултант от Демократична България Методи Лалов.
Той очевидно прави отпратка към акция на основния прокурор, за която от прокуратурата и Министерство на вътрешните работи прецизираха, че не била в детски център, а в питейно заведение.
Щеше да е хубаво да ни изненада прелестно, само че той ни изненада още по-неприятно. Очаквахме да е елементарен и нападателен, той се оказа още по-прост и още по-агресивен ", добави общинският консултант.
Нелепо е забъркването на Демократична България и името на Христо Иванов с Маджо , счита Лалов. " Не намирам никакво съображение да бъдат прехвърляни връзки, които има Борисов с Маджо на Христо Иванов ", добави той.
Попитан да разяснява какви може да са " тежките решения ", които министър председателят Борисов ще вземе до 2-3 дни, Лалов пред Евроком отговори: " Не чакам нищо свястно от този човек. Неговите бръщолевения от дълго време омръзнаха на хората. Борисов е потвърдено компроментиран. Смислено решение би било, в случай че той подаде оставка ", безапелационен е някогашният арбитър.
По думите му митингът е обединен и разделяне сред протестиращите на лагери не се следи.
" Може би има някакво предпочитание за лидиране на митинга, само че не и от страна на Демократична България. Няма нищо ужасно, в това което се случва ", счита общинският консултант.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР