Всички 25 на ЦСМП-Варна и филиалите към него са обработени

...
Всички 25 на ЦСМП-Варна и филиалите към него са обработени
Коментари Харесай

Защитиха от вируси всички линейки във Варна с модерна нано технология

Всички 25 на ЦСМП-Варна и филиалите към него са обработени с новия биоциден артикул “Ликуид Гард “, основан на технология.

" Разбрахме от сътрудниците в ЦСМП-Кърджали, че към този момент са приложили този артикул, който подсигурява сигурна отбрана както за медицинските екипи, по този начин и за пациентите и взехме решение да го използван. Целият ни разполагаем автопарк се състои от 25 и всички те бяха обработени. Екипите ни са 22, а три от колите постоянно са в запаса.
свързани новини5050на 07.11.2021
Това не изключва и настоящата стерилизация, която вършим, само че при нея се изисква известно време, а продукта подсигурява непрекъсната отбрана в границите на една година ", разяснява доктор Мая Рашева, шеф на Центъра за незабавна помощ във Варна.

По нейна информация 90% от личния състав на центъра има и персонална отбрана против ковид, защото 80% от работещите в системата са вакнинирани, а 10% са преболедували. Част от медиците даже са се срещали по два пъти с подлата болест, предава още " Варна24 ".

“От началото на пандемията в структурата на Спешна помощ - има двама, изгубили живота си вследствие боледуване от коронавирус, един водач на кола за спешна помощ и един автосервизен служащ. И двамата не са били имунизирани “, посочи доктор Рашева.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР