Всички 23 футболни национали на Русия, взели участие на Световното

...
Всички 23 футболни национали на Русия, взели участие на Световното
Коментари Харесай

Дейли Мейл: Всички футболни национали на Русия са хванати с допинг

Всички 23 футболни национали на Русия, взели присъединяване на Световното състезание в Бразилия през 2014 година, са обект на следствие за приложимост на допинг. Това твърди " Дейли Мейл " в огромно следствие на схемите в целия съветски спорт.

Статията е с много мощни изказвания, чието доказване може да сложи под подозрение освен провеждането на Мондиал 2018. МОК също не е взема решения за крайните ограничения по отношение на съветския спорт поради допинг свадите от Сочи.

Или става въпрос за праволинейност, или някой стяга примката към хората на Путин. Отнемане на домакинство на Световно състезание по футбол плюс възбрана на съветски спортисти да вземат участие в Игрите в Пьончан след броени месеци ще нокаутират съветския спорт.

Според материалите ФИФА проверява 34 съветски футболисти. Сред тях е и целият народен отбор от Мондиал 2014. Петима от героите играха за Русия не сегашния шампионат за Купата на конфедерациите.

В следствието се твърди, че допинг ченгетата към този момент разполагат с твърди доказателства.  Все отново следствието продължава.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР