Всички 11 общински структури на АБВ в област Благоевград декларираха,

...
Всички 11 общински структури на АБВ в област Благоевград декларираха,
Коментари Харесай

11-те общински структури на АБВ в област Благоевград заявиха, че се вливат БСП

Всички 11 общински структури на АБВ в област Благоевград заявиха, че се вливат Българска социалистическа партия . Това разгласи Корнелия Нинова след изнесеното съвещание на Изпълнителното бюро на социалистическата партия в Благоевград. По думите й, същото вливане следва да се случи и в област Хасково. 

До решението да стане част от Българска социалистическа партия регионалната конструкция на АБВ и 11-те общински организации са стигнали, откакто декларацията им до централното управление за обединение на двете партии не получила никакъв отзив. " От Благоевград стартира противоположният на роенето развой в Българска социалистическа партия ", сподели водачът на партията Корнелия Нинова след разширеното съвещание на Националното изпълнително бюро: 
" Структурите на АБВ в региона обявиха предпочитание да изоставен партия АБВ и тези, които са били членове на Българска социалистическа партия, да си възстановят участието в Българска социалистическа партия. Онези, които не са били членове на Българска социалистическа партия, желаят да станат такива. Това не е еднократен акт. Затова споделих, че слагаме началото на противоположния развой в Благоевград, само че има декларирани такива стремежи и планове в още 4-5 области в страната от регионални управления на структури на АБВ ".

Да се спре решението за продажба на ЧЕЗ и да се разгласи нова процедура по нови правила, гарантиращи обществените и стопански параметри за нормалност, изиска още Нинова. За попълване на състава на Комисията за енергийно и водно контролиране Националното изпълнително бюро е взело изрично решение да не се номинира представител на Българска социалистическа партия, сподели още водачът на партията, като се аргументира по този начин: 

" Този модел на КЕВР и освен на КЕВР - на регулационните сякаш самостоятелни органи, е сгрешен изначално. Това не са самостоятелни органи. Това са органи, които организират или корпоративни, или политически ползи. Ние заявяваме, че желаеме промяна на модела на сходен вид ръководство на тези органи, на взимане на решения на тези органи, тъй че 100 % единодушие на бюрото - ние няма да предложим нито един по кардинални съображения ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР