Всички 10 коли, които бяха пометени от пияната и надрусана

...
Всички 10 коли, които бяха пометени от пияната и надрусана
Коментари Харесай

Лоши новини за собствениците на колите, пометени от пияна и дрогирана шофьорка в Пловдив

Всички 10 коли, които бяха пометени от пияната и надрусана шофьорка край комплекс " Оазис ", са спрени в нарушаване. На улицата има два знака, които не разрешават прекъсването и престоя.

Полицаи са споделили на пострадалите, че застрахователите евентуално няма да изплатят пари от полиците поради нарушаването им. За въпросните знаци и паркирането край комплекса сме писали неведнъж, като даже знакът бе намазан с багра от един от живеещите там, написа trafficnews.bg.

Половината коли не са с пловдивска регистрация, а един от колите с най-вече вреди е на служители на реда, видно от стикера на прозореца му.

Хората в региона обявиха, че казусът с паркирането е голям и непрекъснато по улицата има паркирани коли. Те обаче желаеха затвор за 21-годишната шофьорка. Според тях, в случай че е било работен ден по това време на деня минават доста хора, които отиват на работа и е можело да има жертви.

Припомняме, че злополуката бе провокирана от 21-годишна шофьорка на джип БМВ. Увреждания има и по нейната кола. Дрегерът отчел над 1,3 промила, а мил чекът - приложимост на марихуана. Водачката е арестувана за 24 часа. Колата бе взета от мъжа й, който е притежател на БМВ-то. Жената работи като танцьорка в нощен клуб.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР