Всезнаен факт е, че Барселона предоставя правата за името на

...
Всезнаен факт е, че Барселона предоставя правата за името на
Коментари Харесай

Корпорация за канабис дава милиони на Барселона за името на Камп Ноу

Всезнаен факт е, че Барселона дава правата за името на своя стадион в битката против коронавирусната пандемия. Редица известни корпорации и персони показаха желание да дадат пари на „ лос кулес”, с цел да слагат името си пред иконичното „ Камп Ноу”, само че канабисната компания на Майк Тайсън мощно желае да стане спонсор на „ блаугранас”.

Великият първенец в тежка категория – Тайсън, се надява, че ще успее да пребори конкуренцията и да увеличи профила на своята компания SwissX, която продава гама от артикули на база CBD и канабис.

„ Това е страхотна бизнес идея”, сподели бизнес-партньорът на Тайсън – Алки Дейвид пред английски медии. „ Това е нещо, което особено желаеме да вземем драговолно в нашата компания и наподобява чудесна концепция. Моята компания е такава, която доставя с канабис. Испания има огромни обичаи в Европейския съюз като демократична страна, тъй че това би се развило напълно естествено”, установи Дейвид.

На въпрос дали сходна договорка би навредила на репутацията на Барселона, Дейвид отговори: „ Светът се преражда от идеи”.

Дейвид, който е милионер, взе участие в няколко компании и призна, че към този момент се водят договаряния с каталунския колос. Бизнесменът е оптимист за бъдещото съгласие сред страните. „ Това е късмет, за която бленувам, защото ще влезем в историята. Вписва се отлично в проектите на корпорацията. Имаше контакт с Барса, който бе открит при започване на седмицата и съм убеден, че договорката ще стане”, сподели още Алки Дейвид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР