Всевишният наистина може да ви спаси - ходенето поне веднъж

...
Всевишният наистина може да ви спаси - ходенето поне веднъж
Коментари Харесай

Ходенето на църква веднъж седмично намалява риска от самоубийство

Всевишният в действителност може да ви избави - ходенето най-малко един път седмично на черква понижава риска от гибел при самоубийство или свръхдоза,установи изследване, представено от в. "Дейли мейл ".

Изданието цитира изследване на Харвардския университет, извършено измежду 100 хиляди медици. Екипът на проф.Ин Чън открил, че при дамите медицински служащи, посещаващи черква най-малко един път седмично, рискът от гибел, породена от обезсърчение, намалявал с 68 %. При мъжете се следило 33 процентен спад на риска от кончина поради самоубийство или корист с опиати.

Германски министър се самоуби поради COVID-19

Учените стигнали до извода, че религиозните общности обезпечават поддръжка на паството в сложни времена. Тези общости са доста потребни и в дни като тези, когато в изискванията на пандемия медицинските лица са изложени на нараснал риск. Религията постоянно преглежда човешкото тяло като "храм ", който би трябвало а се пази, което постоянно води до отвод от консумация на рискови вещества.

Рекордно невисок брой на самоубийствата в Япония през 2019 година

Според американските статистики при лекарите и медицинските сестри броят на самоубийства е двойно по-голям спрямо останалата част от популацията. Това най-много се дължи на прочувственото безсилие, обвързвано с специалността, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР