Всеобщото мнение е, че между ушите на футболистите няма нищо,

...
Всеобщото мнение е, че между ушите на футболистите няма нищо,
Коментари Харесай

Футболистът полиглот

Всеобщото мнение е, че сред ушите на футболистите няма нищо, или най-малко не доста. Може и да е по този начин, само че несъмнено, има и приятни изключения.
 Ромелу Лукаку, Лучано Пасарини и расисткият скандал с журналиста
10 банана и един расистки скандал

Не е добра концепция да с епредлагат банани в ефир

Едно от тях е нападателят на италианския Интер Ромелу Лукаку . Кариерата на белгийския национал e минала през тимове като Андерлехт, Челси, Евертън и Манчестър Юнайтед.

Няма по какъв начин да не прави усещане, че в този лист доминират британските тимове, което допуска, че Лукаку знае езика добре.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Romelu Lukaku (@romelulukaku) на Авг 14, 2019 в 11:24 PDT

Оказва се обаче, че футболистът владее още цели седем - испански, френски, немски, португалски, холандски и лингала . Последният е акцент, употребен в Демократична република Конго, а Лукаку го е научил, с цел да се схваща с един от някогашните си съотборници в Евертън - Яник Боасие.

Осмият език, който Ромелу Лукаку може свободно да приказва, е италианският . Това излиза наяве от изявление на футболиста за италианска медия. Интересното в тази ситуация е, че на Лукаку са му били нужни единствено три месеца, с цел да доближи до това равнище.
 Ектор Бейерин и по какъв начин един футболист може да бъде веган, влогър и манекен
Близък проект: Ектор Бейерин

Футболистът е живото доказателство, че няма невъзможни неща

Преди време пред ESPN футболистът беше декларирал, че за него е значимо да показва себе си вярно пред съотборниците си, а владеенето на повече езици му оказва помощ.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР