Вселената със своя мистериозен произход и необятност, и до днес

...
Вселената със своя мистериозен произход и необятност, и до днес
Коментари Харесай

Това ли е най-голямата космическа загадка досега

Вселената със своя тайнствен генезис и безкрайност, и до през днешния ден озадачава даже и астрофизиците. И те, както евентуално и ние, се питат дали тя се пробва да им каже (или най-малко подскаже) нещо. А може би се пробва да заблуди и обърка всички нас? Поне това ни кара да си мислим едно от новите изображения на телескопа на НАСА.
 Туристи на ръба на Космоса - първи полет на Virgin Galactic след години отсрочване
Туристи на ръба на Космоса - Брансън реализира най-голямата си фантазия

Едно неизмеримо трио в назабравимо прекарване

Съвсем инцидентно той е уловил нещо, което несъмнено наподобява като загадъчен знак. Въпреки че учените не са безапелационни какво тъкмо съставлява, те допускат, че евентуално става дума за две галактики, които се сливат в една. А от гледната точка на телескопа това съединяване оформя загадъчен знак.

" Взаимодействието на галактиките може да е предизвикало изкривената форма на загадъчен знак ", споделят учените. Според тях това може и да е първият път, в който те виждат този съответен обект, само че с цел да схванат какво съставлява, е нужна още работа, написа Insider.
 Луната като футболно игрище - по какъв начин би изглеждал един галактически мач
Как ще наподобява един футболен мач на Луната

Щом ще има живот, би трябвало да има и занимания

Някои астрофизици не изключват опцията въпросителният знак да е една независима вселена със странна форма, само че множеството като че ли са на мнение, че сливането на две галактики е положително пояснение за явлението. " В последна сметка галактики се сблъскват и съединяват от самото начало ", изясняват учените.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР