Вселената продължава да изпитва Скорпионите за сила през цялата 2023

...
Вселената продължава да изпитва Скорпионите за сила през цялата 2023
Коментари Харесай

Февруари: Месец, в който да бъдете изключително ВНИМАТЕЛНИ, Скорпиони

Вселената продължава да изпитва Скорпионите за мощ през цялата 2023 година, само че бъдете спокойни.Защото откакто преминете всички проби до края на годината, ще получите огромна премия под формата на финансова поддръжка. Време е просто да бъдете търпеливи и да вършиме това, което умеете най-добре. Време е да се справите със света на възприятията, чувствата и това, което ви пречи най-сетне да се превърнете в благополучен човек.

През февруари 2023 година умствените ви запаси ще се сблъскат с нуждата да се изправите против личните си страхове, комплекси и това, което евентуално ви е било наложено от фамилията ви. Факт е, че Марс е излязъл от ретро етапа във вашия бранш на персоналната рецесия и проблемите със фамилните пари, тъй че е време да се изправите пред най-големия си боязън.

Той може да е обвързван с тематиката за мястото, където живеете, връзките с роднините и устоите на вашата душeвност. Сякаш светът, който ви се е коствал нерушим, внезапно се пропуква и рухва.

За февруари са настоящи заниманията с психолог, както и " заминаването " за анализ на фамилните финанси. Вероятно ще можете да започнете да обработвате документи за ипотека, заем, завещание, а сътрудникът ви ще усъвършенства обстановката с приемането на заплата.

Пълнолунието в Лъв на 5 февруари е във вашия бранш на кариерата, специалността и задачите в живота. Може да получите позиция, купа, статут или гражданско звание. Бъдете деликатни! В това събитие може да се включи Черната луна, която може да промени вектора на развиването ви към по-лошо. Например поради личния си боязън решавате да промените специалността си, само че в последна сметка това ще се окаже неприятна концепция.

Вероятен е и черен пиар, скандал в обществените мрежи или пред други хора.

Но Новолунието в Риби на 20 февруари ще " изглади " напрежението от началото на месеца. То ще се случи във вашия бранш на децата, новите планове и любовта към себе си. Изведнъж ще осъзнаете какъв брой е значимо да се отнасяте към себе си като към лично дете, да се обграждате с грижи, психическа непоклатимост и съчувствие.

Новолунието ще протече в площ към Марс, което ще ви помогне да разберете, че битката с персоналните рецесии и финансите би трябвало да протече по друг метод. Споровете могат да бъдат позволени не благодарение на експанзия, а посредством обич и надълбоко схващане на другия човек. Ако желаете да се справите със фамилните правосъдни разногласия, то евентуално не трябва да отказвате да посетите психолог.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР