Вселената представлява цялата материя, включително хората и целия космос. В

...
Вселената представлява цялата материя, включително хората и целия космос. В
Коментари Харесай

Законите на Вселената: Кои са те и как да ги използваме за собствено благо

Вселената съставлява цялата материя, в това число хората и целия космос. В това пространство работят избрани правила или закони – правилата на съществуването на всички живи същества, разказани от главните науки (физика, химия, математика), както и метафизичен, религиозни и езотерични учения.

Предполага се, че главният детайл в света е силата. Тя е същността на целия живот на планетата.

Физиката разказва закона за опазване на силата. Германският физик Ернст Шмуцер, в книгата си „ Симетрии и закони за опазване във физиката “ изяснява, че силата не може да бъде основана или унищожена, тя може единствено да се трансформира от една форма в друга. Това е главен закон на природата.

Ролята на силата в живота на всеки субект

Мисълта и действието са умствена и физическа сила. Самата природа ни учи, че в желанието си за намиране на естетика и благополучие човек би трябвало да мисли и да работи заслужено.

Защо са нужни законите на Вселената?

Законите на Вселената оказват помощ да се схванат, опишат, подредят процесите, протичащи с хората и света към тях.

Свят без този неписан набор от правила е безпорядък, в който е неловко и рисково да се живее.

Принципите на Вселената са нужни, с цел да разберем и контролираме живота, без да се усещаме като пясъчно зрънце във Вселената. Те оказват помощ на хората да поемат отговорност за дейностите си.

Значението на законите на Вселената

Значението на законите на Вселената се учи от доста откриватели. Анна Арбинян, създател на книгата „ Законите на Вселената ”, предлага да не поставяте егоистичното „ аз ” преди всичко, а да слушате другите хора, да ги обичате, тъй като това оказва помощ да се откри истината и да останете в положение на благополучие. Тази рекомендация резонира със законите на кармата, правилата на множеството религии и философии.

Човекът е основан по подобен метод, че мозъкът му непрестанно търси отговори на въпроси. Сред тях са следните:

Защо животът ми се развива тъкмо по този метод, а не по различен метод?

Какво би трябвало да се направи, с цел да се усъвършенства?

Можем ли да избегнем неприятности в бъдеще, като постъпим вярно през днешния ден?

Законите на Вселената оказват помощ да се отговори на тях. Обидните думи, машинация или ловкост са дейности и енергични дейности, които водят до отрицателни последствия. Резултатът е спор, заболявания, злополуки, финансова съсипия и даже гибел. Добрите каузи, въпреки това, изпълват съществуването със смисъл.

Следването на законите на Вселената е добър метод да разберете себе си и да подобрите качеството на живот

Как работят законите на Вселената?

Човечеството към момента не е съумяло да разбере всички закони на Вселената. Но от основаването й   са проследени неизменими правила, които непрекъснато работят, без значение дали хората подозират за тях или не.

Предполага се, че на тези от нас, които признават съществуването на избрани взаимоотношения във Вселената, животът е доста по-лесен и комфортен.

Законите на Вселената важат за всички

Законите на Вселената важат за всички – за тези, които ги признават и които ги отхвърлят. Много по-далновидно и умно решение би било да ги следваме, в случай че желаеме по-добър и логичен живот.

Кои са главните закони на Вселената?

Десетте съществени закона включват закона за енергийния продан, свободната воля и избор, изобилието, привличането, еволюцията, разсъдъка, дискриминирането, закона за „ бариерата ”, заплащането и настояването.

Закон за енергийния продан

Енергията не изчезва на никое място, тя е уравновесена. Мишел Елоф разказва в детайли правилото. Ако е пристигнало някъде, някъде е изчезнало и с цел да получиш нещо от Вселената е належащо да го върнеш. Този закон поддържа правилото за правене на положително, на щедрост, а също по този начин предлага да сме наясно с дейностите и техните последствия.

Според закона за енергийния продан, скъперника не е в положение да забогатее, а някой, който не знае по какъв начин да обича себе си, не може да получи обич от колегата.

Благодарността и искреността оказват помощ да се даде опция за живот. В същото време не можете да давате повече, в сравнение с получавате в подмяна, с цел да не се изчерпите.

Законът за свободната воля и избор

Свързва се с концепцията за многовариантния свят, която е обоснована от американския физик Хю Еверет. Той е в основата на езотеричното обучение на Вадим Зеланд, което е разказано в детайли в книгата „ Трансърфиране на действителността. Етап IV: Управление на действителността ”. Същността на закона е, че всеки човек има избор, който прави всеки ден. Какъв ще бъде изборът зависи единствено от индивида. Той е виновен за следствията от този избор.

Закон за изобилието

Не можете да постигнете триумф, в случай че не вярвате в него. Успешните хора са уверени в своята уникалност, мощ, подготвеност и че фантазията е постижима. Дори в сложни моменти от живота би трябвало да вярвате в себе си.

Закон за привличането

В света има явен принцип: това, което е вътре в нас, е привлечено от нас. Хората, които живеят на високи трептения на обич, наслада, благополучие и признателност, са заобиколени от други като себе си, развиват се духовно и живеят добър живот. Тези, които непрекъснато икономисват, посещавайки разпродажби, в никакъв случай няма да забогатеят. Както и жена, която обича себе си, ще притегли заслужен мъж, който ще я обича.

Закон за еволюцията

За да не загубите смисъла на живота, е належащо непрекъснато да се развивате, да търсите нови области на активност, среда, способи за решение на проблеми. Това ще ви разреши да живеете на драго сърце, разкривайки своята креативност и естествени гении. Законът на еволюцията споделя, че е невероятно да се реализира триумф без саморазвитие. Той изяснява значимостта от осъществяване на персоналния капацитет, блян напред, реализиране на по-високо равнище на схващане.

Закон за повода

Всичко, което се случва в живота, е разследване от мислите и дейностите на човек. Следствието в никакъв случай не надвишава повода и не я предхожда. Ако неуспехите са преследвани в живота, връзките не се развиват и нещо друго се обърка, не търсете повода извън, тя постоянно е вътре в индивида.

Законът за уникалността

Всеки човек е неповторим на равнище ДНК. Важно е да се разбере, че няма двама идентични. Всеки човек е неповторим и безподобен, като физическото си тяло. Разбирането на личната ви изключителност ви разрешава да не се сравнявате с други хора, а да се концентрирайте върху самоусъвършенстването в персонален и професионален проект, да оцените работата върху себе си. Хората, които схващат и осъзнават тази уникалност, са по-склонни да се самоактуализират, да намерят своя личен път и да реализират триумф.

Законът за „ бариерата “

Бариерата е спънка по пътя към една фантазия. Веднага щом човек разпознае желанието да го осъществя, Вселената му изпраща шансове и благоприятни условия. Докато няма фантазия и подготвеност, няма и придвижване в живота. И назад, дружно с решителността и пристрастеността, в живота ще се появи всичко належащо, с цел да спечелите „ джакпота “.

Закон за заплащането

Всяко деяние или безучастие е избор и деяние. За всеки от тях ще би трябвало да отговорите, да платите избрана цена. Решението да не се прави нищо, бездействието не подсигурява сигурност и не носи благополучие, а тъкмо назад – съгласно законите на Вселената води до тъжни последствия.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР