Вселената подготвя нещо специално за вас, Риби. Но преди новия

...
Вселената подготвя нещо специално за вас, Риби. Но преди новия
Коментари Харесай

Февруари: Месец на ПЪЛЕН РЕСТАРТ за вас, Риби

Вселената приготвя нещо особено за вас, Риби. Но преди новия стадий, както постоянно, стартира тестване на силите. Работата е там, че през февруари планетата на кармата Сатурн ще се готви да навлезе във вашия знак и през идващите 3 години ще работи върху вашата дисциплинираност, устойчивост и самоконтрол чак до 2026 година И още през февруари 2023 година ще разберете ясно защо ще става дума.

Всичко ще стартира на 5-ти февруари при Пълнолуние в Лъв, което е във вашия бранш на работата и здравето. Вероятно ще завършите един стадий от кариерата си и ще се подготвяте да започнете изначало. Или да научите нещо значимо за здравето посредством лекуване или диагностика.

На работното място може да ви оповестят решение на управлението за вашия екип или един началник да напусне и да бъде назначен нов. Черната Луна в този бранш може да донесе лек скандал, спор или недоразумение с екипа.
Ако не се занимавате с кариера, тогава Пълнолунието може да донесе проблем в всекидневието, който може да е частично обвързван с дете или съпруг/съпруга.

Още на 20 февруари, когато настава Новолунието в Риби, като че ли ще почувствате филтриране и цялостно рестартиране. Луната ще сложи началото на нов цикъл в живота ви, във връзка с вас самите и на света. Може да си извършите нов имидж, да приемете ново име/фамилия или да се трансформират вашата позиция, статус и сан.

Също по този начин смяната може да засегне тялото ви. Трябва да се грижите за здравето си, само че с обич и внимание към себе си. Изведнъж ще осъзнаете, че тялото ви е храм, който се нуждае от специфични грижи, хранене и режим.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР